Pompeii online subtitrat (2014) – filme online gratis HD

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Pompeii online subtitrat (2014)

105 min – Actiune | Aventura | Drama | Istorie | Romance – 1 martie 2014 (Romania)

Un sclav devenit gladiator se află într- o cursă contra cronometru pentru a salva lui dragoste adevărată , care a fost logodită cu un corupt roman senator . Ca erupe muntele Vezuviu , el trebuie să lupte pentru a salva pe iubita lui ca Pompei se prăbușește în jurul lui .
Director :P aul W. S. anderson
stele :D ylan Schombing , Jean – Francois Lachapelle , Rebecca Eady , Kiefer Sutherland
Vezi trailer Adăugați la lista personalizată

Buzz : regizor Populist Paul W. S. Anderson se apropie de fiecare dintre proiectele sale , cu același entuziasm frenetic , așa că este o alegere evident să se ocupe de acest istoric poveste actiune / aventura . Dar ne întrebăm dacă unghiul de dragoste s-ar putea să păstreze o parte din Resident Evil la golf . Ia sa swooshy pe Cei trei muschetari a fost cruțat jenă complet numai prin performanțele sale de peste mări . Și de ce ne simțim ca și cum acest lucru nu va fi singura dată când vom vedea Kit Harrington și Emily Browning asociat în sus ?

Story : 79 AD va fi întotdeauna amintit de oameni ca un an tragic atunci când Pompei , un oraș elegant din Roma , a fost anihilat ca urmare a erupției Vezuviului Mt . În acest context , regizat de Paul WS Anderson prezintă drama romantică cu o poveste palpitanta de dragoste încearcă să cucerească moarte și distrugere .
Milo este un sclav , care este recunoscuta ca un gladiator invincibil , a cărui sarcină este de a domina și ucide adversarii săi în arena oribil de coliseum . Aceasta este ceea ce face el în fiecare zi pentru a supraviețui . Acest soldat – piatră inima este ca o mașină de ucis , dar apoi zeița Cupidon intră pe furiș Colosseum din inima lui și el cade în dragoste cu frumusețea captivant , Cassia ( Emily Browning ) . Ea este fiica unui negustor bogat și face parte din nobilimea de romani . Nu există nici un fel, el poate visa de realizare a ei .. Deci, el crede că mai bine pentru a lupta ei din inima lui . Aceasta este singura lupta pare să-și piardă . Inima lui este rupt de a ști că ea este forța angajat la un senator roman corupt . În acest moment, tot iadul pe mare orașul Pompei ca Muntele Vezuviu începe să erupă flăcări de foc și cenușă gazoase asupra orașului . O luptă pentru supraviețuire începe pentru locuitorii . Milo are nu numai să lupte pentru viața sa, dar , de asemenea, pentru a rula în timp pentru a salva viața iubitei sale . Aceasta este o luptă în labirint de moarte de timp în care îngerul morții este batjocoritor la fiecare colț și rândul său .
Review : film va fi lansat la 21 februarie 2014, precum și avantajele si dezavantajele sale vor fi discutate după această dată . Cu toate acestea se pare acest film va fi plin de acțiune sângeroase de la gladiatori bustul gol , unele scene de sex sfârâit , și un capitol tragic al istoriei . Public care iubesc filmele istorice se vor bucura sperăm că această dramă epică despre distrugerea unui oraș mândru în Roma antică . Amestecul de dragoste între un balsam și o nobila este sigur de a găsi drumul său în rândul telespectatorilor .

Vizioneaza gratis film “Pompeii”

Server 2

Vezi trailer Pompeii online HD

Cautari online:

| pompeii online subtitrat (940) | pompei online subtitrat (493) | pompei film (289) | pompei online (238) | pompeii online (204) | pompei film online (196) | pompei online subtitrat 2014 (134) | pompeii 2014 online subtitrat (129) | pompei 2014 (122) | pompeii film online subtitrat (118)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com