Filme Online Gratis Subtitrate HD, filme online 2014

Indragostiti pentru totdeauna online subtitrat (2014) “Endless Love film online”

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Indragostiti pentru totdeauna film online subtitrat (2014), Endless Love gratis HD

104 min – Drama | Romantic – 10 martie 2014 (Romania)

Dragoste pierdută și iubirea a găsit sunt unele dintre povestirile cele mai plină de satisfacții le-am văzut vreodată pe marele ecran . În ( Alex Pettyfer ), cazul lui David Elliot , dragoste pierdută , așa cum terapeutul său îi spune , este ” ca o carte ai citit mult timp în urmă ” , iar aceste cuvinte nu ar putea fi mai adevărat pentru Endless Love . În afară de a fi un remake al Brooke Scuturile ” 1981 de film cu acelasi nume , filmul este , de asemenea, un exercițiu pentru a vedea cum celebra tragedie a lui Shakespeare , scrisă în urmă cu aproape 420 ani , ar putea fi modernizat , interpretate și adaptate pentru o Pinterest -driven , Instagram – generație obsedat de tineri . Dar, ca de Amaro , Hudson și Mayfair filtrele prezentate pe app mobil extrem de captivant , Endless Love este un soare sarutat poveste de dragoste a spus prin lentila de un scriitor / regizor , care este frumos să se uite la , și înțelege ce este publicul dorește , în special în timpul una dintre cele mai forțat romantic perioade ale anului .

Nici un film lansat pe sau în jurul valorii de Ziua Îndrăgostiților ar trebui să fie judecat pe originalitate , deoarece ca de vacanță în sine , nu este nimic original, despre trandafiri , bomboane de ciocolată , și sentimentul că este mintea inundațiile forță motrice oamenilor forțată . În schimb , scriitor / director Shana Feste oferă un film distractiv , frumos împușcat de prima iubire , cu multe dintre ingredientele esentiale pentru a face un succes în rândul tinerilor face .

Un minut , țopăit de-a lungul acoperișurile de mașini , de altă parte, saruta fata visurilor tale , Endless Love este o poveste moale și în condiții de siguranță a doi îndrăgostiți care se află la capetele opuse ale piste de viață . David , care a fost în dragoste cu Jade Butterfield ( Gabriella Wilde ) din clasa a zecea , foloseste absolvirea liceului ca o șansă de a se conecta în cele din urmă cu ea . Minunat nevinovat și vibrante blonda Jade , care și-a petrecut ultimii doi ani de liceu doliu la moartea fratelui ei mai mare Chris Butterfield ( Patrick Johnson ) , decide să-și petreacă cea mai mare parte a timpului liber scufundat în literatura de specialitate și în porțile înalte ale ei proprietatea familiei lui mare . Doliu la pierderea copilului lor , Hugh și Anne Butterfield ( Bruce Greenwood și Joely Richardson ), sunt mulțumiți de a avea cei doi copii rămași protejate la domiciliu . Acesta nu este până la absolvire Jade lui că viațalui Butterfield sunt complet trimise talmeș-balmeș de David , un om inteligent și sofisticat tineri ale căror preocupări principale sunt tatăl său și realizarea lui de dragoste adevărată .

Vizioneaza gratis Endless Love film online

Vezi Server 2 Indragostiti pentru totdeauna online HD

Cautari online:

| endless love online subtitrat in romana (172) | endless love online subtitrat (136) | endless love online (103) | indragostiti pentru totdeauna online subtitrat (82) | indragostiti pentru totdeauna (33) | endless love 2014 online subtitrat (27) | indragostiti pentru totdeauna film online (27) | endless love online subtitrat in romana hd (27) | endless love film online subtitrat (15) | indragostiti pentru totdeauna online subtitrat in romana (13)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com