Indragostiti pentru totdeauna online subtitrat (2014) “Endless Love film online”

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Indragostiti pentru totdeauna film online subtitrat (2014), Endless Love gratis HD

104 min – Drama | Romantic – 10 martie 2014 (Romania)

Dragoste pierdută și iubirea a găsit sunt unele dintre povestirile cele mai plină de satisfacții le-am văzut vreodată pe marele ecran . În ( Alex Pettyfer ), cazul lui David Elliot , dragoste pierdută , așa cum terapeutul său îi spune , este ” ca o carte ai citit mult timp în urmă ” , iar aceste cuvinte nu ar putea fi mai adevărat pentru Endless Love . În afară de a fi un remake al Brooke Scuturile ” 1981 de film cu acelasi nume , filmul este , de asemenea, un exercițiu pentru a vedea cum celebra tragedie a lui Shakespeare , scrisă în urmă cu aproape 420 ani , ar putea fi modernizat , interpretate și adaptate pentru o Pinterest -driven , Instagram – generație obsedat de tineri . Dar, ca de Amaro , Hudson și Mayfair filtrele prezentate pe app mobil extrem de captivant , Endless Love este un soare sarutat poveste de dragoste a spus prin lentila de un scriitor / regizor , care este frumos să se uite la , și înțelege ce este publicul dorește , în special în timpul una dintre cele mai forțat romantic perioade ale anului .

Nici un film lansat pe sau în jurul valorii de Ziua Îndrăgostiților ar trebui să fie judecat pe originalitate , deoarece ca de vacanță în sine , nu este nimic original, despre trandafiri , bomboane de ciocolată , și sentimentul că este mintea inundațiile forță motrice oamenilor forțată . În schimb , scriitor / director Shana Feste oferă un film distractiv , frumos împușcat de prima iubire , cu multe dintre ingredientele esentiale pentru a face un succes în rândul tinerilor face .

Un minut , țopăit de-a lungul acoperișurile de mașini , de altă parte, saruta fata visurilor tale , Endless Love este o poveste moale și în condiții de siguranță a doi îndrăgostiți care se află la capetele opuse ale piste de viață . David , care a fost în dragoste cu Jade Butterfield ( Gabriella Wilde ) din clasa a zecea , foloseste absolvirea liceului ca o șansă de a se conecta în cele din urmă cu ea . Minunat nevinovat și vibrante blonda Jade , care și-a petrecut ultimii doi ani de liceu doliu la moartea fratelui ei mai mare Chris Butterfield ( Patrick Johnson ) , decide să-și petreacă cea mai mare parte a timpului liber scufundat în literatura de specialitate și în porțile înalte ale ei proprietatea familiei lui mare . Doliu la pierderea copilului lor , Hugh și Anne Butterfield ( Bruce Greenwood și Joely Richardson ), sunt mulțumiți de a avea cei doi copii rămași protejate la domiciliu . Acesta nu este până la absolvire Jade lui că viațalui Butterfield sunt complet trimise talmeș-balmeș de David , un om inteligent și sofisticat tineri ale căror preocupări principale sunt tatăl său și realizarea lui de dragoste adevărată .

Vizioneaza gratis Endless Love film online

Vezi Server 2 Indragostiti pentru totdeauna online HD

Cautari online:

| endless love online subtitrat in romana (172) | endless love online subtitrat (137) | endless love online (103) | indragostiti pentru totdeauna online subtitrat (82) | indragostiti pentru totdeauna (33) | endless love 2014 online subtitrat (27) | indragostiti pentru totdeauna film online (27) | endless love online subtitrat in romana hd (27) | endless love film online subtitrat (15) | indragostiti pentru totdeauna online (13)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com