Dead Drop film online subtitrat HD (2013)

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Dead Drop online subtitrat (2013) gratis

91 min – Actiune | Crima | Drama

Acest film poate concura pentru cel mai bun ( cel mai rău ? ) Curcan a secolului !

Plot : Bad tip ( Carbonell ) aruncă tip Bine ( Goss ) dintr-un avion . Băiat bun supraviețuiește căderii de la 3000 de metri . Cum ? De ce ? Cui îi pasă ? Oricum , o dată la un moment dat , băiat bun și tip Bad a fost aproape . Dar ar fi băiat bun furat bani de la tip Bad . Tip atât de rău răpește bun tip interes dragoste . Băiat bun ucide apoi o grămadă de oameni , în scopul de a recupera fata ( lucru bun, știm că e bună de la început , pentru că ar fi * foarte * greu de spus din teren ) . El reușește , dar apoi fata este împușcat de ” Chiar mai bine tip ” , care se întâmplă să fie de tratare a CIA de tip bun ( ? ) Cel puțin așa cred , pentru că de atunci am fost mai fascinat de obiceiurile de ingrijire pisica mea decât am fost de complot .

Oricum, fata supraviețuiește pentru că băiatul bun a avut ideea stralucita de a conduce în jurul cu un adolescent închis în portbagaj , și – din fericire – băiatul se dovedește a fi un chirurg devenire . Între timp , tip Bad merge în jurul valorii de plâns , holbandu-se la cai în timp ce țineți emotional arma . Toate liniile sale sunt variante ale ” De ce m-ai trădat , am fost cel mai bun prieten ” si ” Unde sunt banii mei ? Dă-l înapoi ” . Dialoguri generate de calculator, chiar primitive, ar putea face mai bine decât asta!

Scena în care băiatul bun este aruncat din avion se repetă de mai multe ori , pentru ” efect artistic ” ( ? )

Prin dată când afli cine câștigă , nu vă va da o naibii .

Lucru trist este faptul că actorii nu sunt intrinsec rău ( care le-au demonstrat abilitățile lor de acțiune în altă parte ) . Cred că au nevoie de salariu . Dar cum scriitorii , director etc reușit să găsească bani pentru a produce acest lucru este de neînțeles . Mă bucur că nu am plăti pentru a viziona acest film , și ar putea faceți clic pe ffwd !

Oh , b.t.w. aceasta este prima dată când am deranjez pentru a posta un comentariu, dar – la fel de lipsita de modestie ar suna – aceasta recenzie va fi în continuare mai bună decât filmul …

Vizioneaza gratis film “Dead Drop”

Server2

Cautari online:

| dead drop online subtitrat (12) | cel mai bun film de actiune (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com