R… Rajkumar (2013)

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

R… Rajkumar online subtitrat 2013, filme online indiene noi

146 min – Actiune | Comedie | Romantic

Povestea sa bazat pe Afin Mafia război cu Rom – Com – acțiune în Prabhudeva style.Shahid a dat dreptate pe deplin la rolul său ca Romeo Rajkumar , în film Sahid este cu adevărat Romeo prin stilul său și Rajkumar ca well.Sonakshi și Sonu Sood acționează într-adevăr foarte frumos ceea ce face filmul mai carismatic . Lucru Rajkumar pentru caracterul puternic de film Sonu Sood.And topi inima lui pentru o fata pe nume Chanda . De vina Sonu Sood , de asemenea, se încadrează în dragoste cu Chanda & Chanda este nepoata de dușmanul său , așa că în cele din urmă atât de inamic patch-uri pentru mai multe power.And Sonu Sood vrea să se căsătorească cu dușmanul său niece.But Chanda iubește Rajkumar .

după ce că filmul este despre cine va câștiga acest război de iubire . ?

Cele mai bune piese : actorie Superb , Caractere , dans de Shahid , melodii , comedie , trucuri Prabhudeva Chiky , cinematografice , punctul culminant

Piese de rele : parte interval.Second este mai bine atunci Frist unul .

special în acest film , atunci când muzica a venit capul și picioarele dumneavoastră începe Tunning cu ea si dans este , de asemenea, foarte bun până la semn . unele scene de acțiune încadra pe un ecran foarte bine , acest lucru sunt punctele pe care nu le puteți lăsa la locul tău .

Thumbs up pentru direcție Prabhudeva , care ia acest film la un alt nivel .

Ultimele cuvinte: R. .. Rajkumar este filmul perfect pentru ceea ce poate face week-end -ul mult mai energic si beautiful.this film este ceașcă de ceai pentru cei carora le place fața reală a Bollywood- i spun Masala film doar pentru distracție și 2-3 hours.You cunosc ceașcă de ceai și aroma . dar acest film a acoperi toate aroma ta ! bucurați-vă … !

“R… Rajkumar” (film online)

Cautari online:

| rajkumar online subtitrat (20) | rajkumar online subtitrat hd (13) | r rajkumar online romaneste (1) | rajkumar 2013 online (1) | rajkumar film subtritrat (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com