Filme Online Gratis Subtitrate HD, filme online 2014

Jai Ho film indian subtitrat gratis (filme online 2014)

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Jai Ho online subtitrat 2014, vezi Jai Ho filme online 2014 indiene noi

145 min – Actiune | Drama

Salman Khan este un astfel de stea , care a fost , de divertisment industria de film Bollywood de 25 de ani . Mulți sceptici cred ca filmele sale sunt ilogice , dar nu fan Salman chiar pese ? Jai Ho este bine intentionate , dar de amatori este tratată de către un ofițer .

Jai Ho spune povestea de birou ex – armată Jai ( interpretat de Salman Khan ), care are inimă de aur și ajută pe cel în nevoie . După câteva incidente tragice , am mânca cu un concept te încurajează în cazul în care alte persoane l-am ajutat cine a ajuta trei oameni , mai degrabă decât a spune mulțumesc .

Jai Ho este regizat de Sohail Khan , care ne-a dat Pyaar Kiya Toh Darna vesel și duds , cum ar fi Auzaar Kya și Hello Brother . Filmul începe pe o notă mare cu intrare mare făcută de Salman ( întotdeauna binevenite prin strigăte și fluierături în sala de cinema ) . Ca filmul progreseaza , sunteți întâmpinați cu insertie inutile de caractere și cale romantic jumătate coapte . Filmul se sensibil Când Salman vine cu lanț of-concept , urmat de ajutându- incidente tragice . Este aici când izbucnire Salman lui în furie , încordat mușchii și luptele sale off goons în scene de acțiune bine coregrafia . În a doua jumătate , filmul trece în modul de hibernare din nou, dar ricoșează înapoi cu bine executat o acțiune -drama care se încheie punctul culminant pe o notă bună . Direcție – înțelept Sohail Khan vă oferă face unele momente bune , dar mai are încă drum lung de parcurs . Scenariu este ca o plimbare cu roller coaster . Direcție de artă și cinematografie este decent . Dialogurile sunt stantare . Muzica de Sajid – Wajid este o mare dezamăgire . Performanță înțelept , este Salman Khan tot drumul . Am emotes bine , de foc spurts de dialoguri și este excelent în scene de acțiune . Printre mulțimea , Tabu iese în evidență cu performanța ei strălucitoare ca sora lui Salman . Stele copil Naman Jain aduce în jos casa cu poznele sale amuzante .

“Jai Ho” (film online)

Cautari online:

| jai ho online subtitrat in romana (24) | jai ho film online subtitrat (21) | film indian jai ho subtitrat (15) | film indian jai ho online (14) | filmul jai ho online subtitrat (14) | film indian jai ho online subtitrat (13) | jai ho film indian online subtitrat (13) | jai ho 2014 film online subtitrat (11) | film jai ho online subtitrat (10) | filmul indian jai ho online subtitrat (10)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com