Anchorman 2: The Legend Continues online subtitrat (2013)

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Anchorman 2: The Legend Continues online subtitrat (2013)

Vezi gratuit filmul “Anchorman 2: The Legend Continues” (filme online gratis subtitrate)

119 min – Comedie 25 Decembrie 2013 (Romania)

Cu anii ’70 în spatele lui, ziarist de top evaluat San Diego, Ron Burgundy, revine pentru a lua primul canal de știri 24 de ore din New York de furtuna.
Director: Adam McKay
Actori: Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell

Filmul cel mai citat din ultimul deceniu devine sequel mult-așteptata tocmai la timp pentru Crăciun. Chiar dacă au devenit stele comedie majore în anii de după, Will Ferrell, Paul Rudd si Steve Carell sunt toate înapoi la reiau rolurile lor în calitate de ziariști idioate, misogine, dar ciudat duios. Sechele de comedie sunt de notorietate dezamăgitoare (mă uit la tine, Marea mahmureala 2 (2011)), și nu există aproape nici o șansă trăiește până la moștenirea filmului original. Lapte poate să fi fost o decizie proastă, dar eu sunt optimist că Anchorman 2 nu este. – Ray Subers

Comedie amuzant , obscur și ridicol vine la tine în pică ca Ron Burgundy ia în New York în anii 1980 . Juvenile și stupid , dar nu contează într-adevăr ca este exact ceea ce v-ați aștepta de la cineva familiarizat cu directorul Adam McKay . Originalul a fost un loc de dormit și adevăratul motiv avem o continuare se datorează faptului că de la a merge cereri de ventilator , în special în Australia, unde Anchorman făcute de box-office masiv , apoi a devenit un cult DVD la nivel global . Există câteva comedii care merg foc la fel de rapid ca acest lucru , ceva scandalos se întâmplă în mod constant , cele mai multe glume lovit marca , altele spin off în jenă , câteva se încadrează plat prea , nu totul funcționează . Aparițiile repetate nu va fi un fel . Film perfect pentru a viziona după câteva pahare de scotch de top raft , salon sportive păr perfecționat , purtand un costum nou pastel sau pur și simplu se bucură de o mare audiență în rândul cinema apreciativ . Camee sunt un punct culminant , unii veți ști , unii nu pot . Liam Neeson este minunat . Uimitor Kristen Wiig este cel mai bun personaj nou în timp ce Harrison Ford este în formă de benzi desenate rare .

Server2

Server 3

Vezi trailer Anchorman 2: The Legend Continues online HD

Cautari online:

| anchorman 2 the legend continues online subtitrat (14) | the anchorman 2 online subtitrat (13) | anchorman 2 subtitrat (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com