Riddick online subtitrat gratis (2013) -filme online gratis

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Riddick online gratis subtitrat (2013)
119 min – Action | Sci-Fi | Thriller

Au fost doar un timp de câteva acest an, pe care am ajuns să plece la teatru cu un zambet urias pe fata mea, Riddick a fost unul dintre acele momente.

Am petrecut un pic de timp citind alte comentarii înainte de am început tastarea asta și, eu nu va mint, au un fel de ma enervat. Riddick este un film care a avut bugetul de 40 de milioane de dolari și a întins-l la maxim absolut, eu, de asemenea, simt ca aceasta este una dintre cele mai bune performante Vin până în prezent. Nu există nici o sexismul în film … Nu există nici un oribil vedea prin calitate … nu este nici un moment în acest film atunci când m-am plictisit … Este o plimbare fiorul. Un scurt rezumat

Actul 1-Riddick este blocat pe ceea ce ar putea fi planeta sa de origine și trebuie să re-up om după ce a devenit moale, în timp ce conduce Necromongers (Riddick fiind singura persoană destul de greu să se înmoaie vreodată la preluarea o galaxie domina armata) Nu este o câine într-un act, dar joacă foarte bine în poveste și eu personal am atașat de pui … cred că a câinelui lui Will Smith în “i am Legend”

Act 2-Mercs au adus pe planeta și începe distracția … pentru următorii patruzeci și cinci minute Povestea este despre Mercs și Riddick devine ceea ce noi toți dragoste … un monstru în întuneric.

Actul 3, incepe sa ploua … Am de gând să se oprească aici pe actul trei, pentru că vreau să stric nimic …End-a fost exact ceea ce am vrut și mi-a pleca la teatru cu un zambet urias pe fata mea.

AVERTISMENT: Acesta nu este un cântă fericit de-a lungul film cu un erou perfect care salvează ziua în cele din urmă … acest lucru nu este, de asemenea, “o piesă de artă.” Acest lucru este Riddick e Muddy, Bloody, dureroase si ca intotdeauna distractiv!

Server 2

Cautari online:

| filme hd net online (52) | ridik 2014 online (14) | riddick filme online (12) | riddik online subtitrat in romana (11)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com