We’re the Millers online gratis subtitrat (2013)

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

We’re the Millers online gratis subtitrat din 2013, filme online de comedie noi

Aici e nimic de ea, dacă tot sunteți în căutarea pentru spiritual / inteligent / subtil / umor profund, și vă urăsc tip sexual / prost / slapsticky umor … va, probabil, tot ca noi suntem Miller.

Nu este o mina de aur de comedie prin orice mijloace, dar el a făcut treaba asta ne-a spus că va face: Fă-ne râdem și să ne dea o plimbare distracție. Ei chiar au adus împreună o familie disfuncțională și a făcut-o într-un mod care a permis pentru un suspendarea de neîncredere. O mulțime de comedii au în prezent cele hit sau dor scene unde nici râde, sau pur si simplu nu se poate suspenda neîncredere și tu stai acolo ca “Serios? Serios? Va caca în chiuvetă?” (ghici de referință). Suntem Miller este destul de mult o compilație de aceste tipuri de scene care a lovit doar tonul potrivit pentru a scoate la fel de amuzant, inteligent și se dezvoltă doar cam pe tine.

Familia” vom vedea pe ecran pentru cea mai mare parte surprinzator de ridicat de execuție 109 minute este într-o mulțime de moduri amuzante, în unele moduri dezgustătoare, și în câteva moduri fermecătoare. Filmul pur și simplu funcționează cu asocierea de Sudeikis și Aniston, așa cum am văzut pentru un pic în Horrible Bosses, care pentru mine este unul dintre cele mai amuzante filme într-un timp lung. Daca iti place Wedding Crashers sau Hot Tub Time Machine, sunt șanse veți place asta, care a fost scris de 4 scenariști care au lucrat la aceste filme. Cele două perechi de scriitori care au o istorie cu comedie arunca unele umor subtil în caseta de dialog care, probabil, nu va primi, dacă nu ești atent suficient, care permite pentru fiecare comedie iubitorii de vis: să fi râs cu voce tare, apoi auzului o glumă vreodată atât de subtile vă provoacă să râdă mai tare, apoi auzi un alt unul și altul și altul. Filmul a fost în mod constant amuzant, în sensul că atunci când am ajuns, ea REEALLLY am ajuns.


Part 2

Server2 Part 1

Part 2

Cautari online:

| we are the millers online subtitrat (128) | we\re the millers online subtitrat (115) | were the millers online subtitrat (97) | we\re the millers online subtitrat hd (48) | the millers online subtitrat (43) | we\re the millers online (39) | millers hd online (32) | we are the millers online (31) | the millers online (29) | were the millers online (29)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com