The Call [2013] – film online

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

The Call online subtitrat 2013 gratis. Vezi The Call film online cu subtitrare in limba romana.

Premisa de “Apel” functioneaza bine pentru un independent, direct-a spus thriller. Și asta e ceea ce avem. Concentrându-se doar de operatorul Jordan 911 (Halle Berry), complot evoluează în telefon atunci când drăguț, blonda adolescent Casey Welson (Abigail Breslin) este răpit. Ca actrita însăși, Iordania Berry este un experimentat, muncitor femeie care a avut unele pauze dure in viata.Primul apel nu merge atât de bine, dar atunci când ea sa întors de la locul de muncă, ea trebuie să se bazeze pe formarea ei și intuiții.

E un thriller bine scris, păstrând intriga strânse, precum și ritmul rapid, și complet se bazeaza pe oră lung și-o jumătate de apel 911 speriat și speriat Casey a obosit, dar confident Iordania.Filmul este la cele mai bune atunci când a permite scrierea vorbesc de la sine și Iordania vorbește Casey în șansele ei de supraviețuire mai bune.

Nu lăsa faptul că aceasta este produsă de WWE te sperii. Ei încearcă să facă drumul lor ca o companie independenta de productie de film si oferte anterioare, cum ar fi “Asta e ceea ce sunt” (2011) au fost destul de bune. Din păcate, “Call” cu siguranta vine peste ca amator, la ori. Au fost mult prea multe close-up fotografii ale feței Breslin lui ca ea a țipat în teroare, iar fetele adolescente nu au de fapt veni peste ca fetele adolescente reale, ci o satiră de ele.

Server 2

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com