Vikings serial online (2013) gratis – Sezonul 1

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Vezi serialul Vikings 2013 online gratis sezonul 1 , 9 episoade.
Am fost cu nerăbdare să-un film de viking sau serial TV de mulți ani, și atunci când dorințele mele s-au acordat în cele din urmă, am fost foarte îngrijorat de faptul că această producție a fost de gând să fie rahat total. După ce au văzut primele două episoade nu-mi mai fac griji despre asta. Mulțumesc, Odin :-)

Ca o persoană a unor cunoștințe istorice din epoca vikingilor, pot să subliniez numeroase defecte – dar nu strice povestea pentru mine, așa că voi lăsa să alunece. Relatările istorice despre acele zile sunt, la urma urmei, nu în totalitate de încredere.

Fericit pentru a vedea Travis Fimmel într-un rol care i se potrivește totul. Un personaj fizic și intens, cu care condiment de umor, care este marca Viking din saga. Gabriel Byrne joacă un lider pupa, care ma făcut să mă gândesc la el în “Prince of Jutland”, și Clive Standen pare că o să ne surprindă.

Fost pondering joc de comparație Thrones, deoarece îmi place că emisiunea prea, dar în opinia mea vikingi are propriul lucru se întâmplă. Mod mai puține caractere de plumb pentru a începe cu, și, de asemenea, o abordare mai înainte drept. O multime de cameră pentru mai multe serii cu aceasta clasa mare!

Sezonul 01 Episodul 01
Server 1

Sezonul 01 Episodul 02
Server 1

Sezonul 01 Episodul 03
Server 1

Sezonul 01 Episodul 04
Server 1

Sezonul 01 Episodul 05
Server 1

Sezonul 01 Episodul 06
Server 1

Sezonul 01 Episodul 07
Server 1

Sezonul 01 Episodul 08
Server 1

Sezonul 01 Episodul 09
Server 1

Cautari online:

| vikingii sezonul 1 (28) | vikingii serial (15) | vikingii online subtitrat (13) | filme seriale vikingi sezonul1 (4) | film ultra hd subtitrate online (3) | filme online gratis subtitrateCUVIKINGI (1) | vikingi sezonul 1 episodul3 film serial online gratis (1) | vikings zalukaj pl (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com