Syrup 2013 – o comedie romantica

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Syrup online subtitrat (2013)
– Comedy | Drama | Romance

În primul rând, nu am citit cartea, pe care am auzit a fost bun. Acest film este mai mult de un comentariu sociale pe consumerism, particularitate în industria de publicitate și cum totul este despre proiectarea imaginii dreptul de a face bani.

Povestea principală este despre doi oameni de publicitate sunt atrasi unul de celalalt, dar acestea sunt atrase de imaginea pe care celălalt se prezintă sau persoana reală din spatele ei? Există câteva anecdote interesante cu privire la natura de marketing fiind prezentate în film, care mi se pare a fi cel mai mare trage de film pentru mine. Dacă vazut de la o “critică de marketing” punct de vedere, filmul este “profund”. Există straturi pentru personajele și povestea, care necesită o re-ceas pentru a obține totul.

În ansamblu, filmul atinge ceea ce este setat să facă. Povestea se mișcă de-a lungul într-un ritm bun, nu au existat piese de plictisitoare. Amber Heard a acționa outshines ceilalți actori. Bugetul nu-așa-mare a filmului arată, la ori, dar nu-l amestece de la a fi un film bun.

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com