Murder 3 [2013] film indian

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Deci, am auzit Terenul este împrumutat de la un film spaniol. Dar, din moment ce nu am privit inițial, nu aș compara. Dar, Murder 3, cele mai multe ca si predecesorii sai este un thriller plin de zel.

Randeep Hooda este bun, dar el a făcut mai bine. Aditi nu in timp ce scoruri venit Sara Loren câteva puncte spiridus cu tupeu ei. Ambele sunt Smokin ‘fierbinte și sunt sigur de a vă jumătate de orgasm da undeva în cele 120 de minute. Terenul este captivant, deoarece este împrumutat în mod legal, dar execuția este mic neimpresionant. Se trage în mijlocul dar o execuție efectivă după intervalul de debutantă Vishesh Bhatt salvează plăcintă. Da, aceasta nu are nici un dansuri masala sau scene Dabangg de tip prostie, dar Crima 3 nu este cinema clasic. Cu uncii de umor, cu o ia pe DK Bose și grămezi de groază, Murder 3 face un spectacol de noapte bună.

Dar, ca cele anterioare două filmele, Crima 3 nu vă oferă aceeași divertisment. Cu toate acestea, scoruri din cauza diferite de poveste și includerea de dragoste. Am putut simți scenariul, dar, nu se poate prezice acest complot. Asta e ceea ce am iubit despre M3. Am tu nu sugerez, t merge cu titlul, deoarece nu există nici o legătură, mai degrabă tag-line, care spune – “Dragostea va fi ucis”, este un indicator clar de ce-i așteaptă.

Server 2

Cautari online:

| film indian 2013 (16) | murder film indian online subtitrat (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com