Dark Skies [2013] Ceruri întunecate

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Ce film un pic de decentă “Alien Abduction”, acest lucru sa dovedit a fi. Am o genuri câteva Sunt destul de pasionat de groază cu venirea în a doua, aproape de Sci-Fi, așa că atunci când m-ai prezenta cu un film de groaza “ET”, atunci știi că sunt în elementul meu.Un alt lucru este că ei au pus această solidă, Sci-Fi de producție împreună pentru super pret redus afacere de 3,5 milioane USD. Realizatorii trebuie să fie frecarea aceste mâini, împreună cu un zambet destul de dubios pe cadrane lor.
Dark Skies online subtitrat gratis din anul 2013 si filme noi 2013.
Stimulare a acestui film mi-a amintit oarecum de “Alien”.Mod de poveste ușor se desfășoară, oferindu-ne peeks rapide pentru a deține atenția noastră suficient, dar trebuie să fi fost dificil, obtinerea-l doar dreptul. Prea puțin și veți pierde audiența, prea mult și nu aveți un final puternic sau eficace.Soldul a fost perfect și de a petrece o majoritate de buget pe o distributie buna a trebuit excelent care acționează pentru a menține povestea credibilă și pământ, care este importantă în Sci-Fi OMI. Acolo nu au fost o mare de efecte, dar au păstrat totul destul de realist și, de asemenea, părea să fi cruțat un pic echitabil de CG pentru real-lume fx. Bun pentru ei. Acesta este un film pot vedea cu ușurință obținerea unei (câștigului salarial hard numerar) rapidă continuare obtinerea fie o “direct la Blu-ray” eliberare sau mai probabil un loc de muncă 10 milioane dolari hack de un director începător sub-standard, cu un script care Uwe Boll ar refuza (Presupun că ar trebui să fie un script extrem de rău dacă domnul Boll nu l-ar lua, lol) pentru a face!
Vezi filmul Ceruri întunecate online gratis cu subtitrare in limba romana

Server 2

Cautari online:

| filme online 2013 gratis subtitrate (31) | filme sf 2013 (31) | filme sf 2013 online subtitrat (21) | filme online gratis groaza 2013 (20) | filme sf (19) | filme noi cu venirea craciunului (2)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com