Dark Skies [2013] Ceruri întunecate

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Dark Skies film gratis online 2013 subtitrat, filme noi Horror

În “Ceruri intunecate“, viața unei familii tramvai este întoarsă cu susul în jos atunci când o forță necunoscută sinistru le vizeaza fără explicații. Filmul începe cu un citat de către autorul Arthur C. Clarke: “există două posibilități: fie suntem singuri în Univers sau nu suntem Ambele sunt la fel de terifiante.”. Cerul întunecate se adresează ambele părți ale monedei ca familia încearcă să determine dacă evenimentele ciudate care se confruntă ei sunt din cauza unei boli psihice, sau în cazul în care esti vizitat.

Ceruri întunecate film online 2013 gratuit cu subtitrare in romana

Lacey (Keri Russell) si Daniel (Josh Hamilton) se trece printr-o perioadă grea, el se luptă pentru a găsi un loc de muncă după ce a fost concediat și ea are dificultăți în a vinde o casa anii ’70-stil.Cearta are fiul lor cel mai mic, Bobby (Jake Brennan), îngrijorat că ar putea fi divorțat, deși fratele său mai în vârstă Jesse (Dakota Goyo) îl asigură că nu se va ajunge la asta. Când cineva începe de rupere în casa lor noapte de noapte, bani devine cel de grijile lor. Bobby spune Sandman este responsabil, dar adevărul este mult mai îngrijorătoare.

 

IN CURAND

 

Descarca, download, torrent, subtitrare romana

Cautari online:

| dark skies 2013 online subtitrat (43) | cer intunecat film online (16) | ceruri intunecate online (16) | dark skies (2013) online subtitrat (16) | dark skies 2013 online (13) | dark skies film online subtitrat (10) | subtitrare dark skies 2013 (10)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com