Timecop [1994] filme cu Van Damme

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Călătoria în timp este întotdeauna un concept elegant atunci când vine vorba de filme. De asemenea, poate fi destul de confuze. Și pentru că există aceste extreme prea folosind această idee, doar unii oameni pot folosi cu înțelepciune și să nu aibă suficient filmul implice prea mult timp de călătorie. Regizorul Peter Hyams afișează că el e unul dintre acei oameni care pot ocupa acest tip de situație. De la inceput pana la sfarsit, am fost bine că am știut unde și ce se întâmplă. Eu nu am fost confuz o dată. Acest Hyams spectacole au avut controlul asupra cât de mult timpul de călătorie a fost folosit într-o singură instanță.

TimeCop este de fapt o generalizare pentru oamenii care fac treaba, ci se concentrează pe povestea lui Max Walker (Jean-Claude Van Damme), un om care aparține unei instituții de persoane care timp de poliție, pe baza unei benzi desenate Dark Horse populară. După cum sa afirmat, călătoria în timp a fost descoperit în 1994, iar acum sunt oameni necesare pentru a preveni trecut de la a fi modificate. Un lucru pe care nu am înțeles a fost că de-a lungul întregului film, am vazut doar vreo două sau trei timecops. Unde e toată lumea? Cu toate acestea, am observat doar acest după ce filmul sa incheiat. Am fost prea ocupat concentrându-se pe ceea ce a fost întâmplă în prezent pe ecran.

Revenind la Van Damme, am fost oarecum sceptic cu privire la performanțele sale, dar în cele din urmă, am avut apreciere mult pentru ea. Cu toate acestea, plângerea singura mea este că el mi-aduce aminte de alți actori. Vocea lui sună un pic ca Antonio Banderas, tehnicile sale de luptă și flexibilitate, care sunt impresionante, arata prea mult ca stil Jackie Chan, și în cele din urmă el a sportului această Weller Peter par-do ca și în cazul în care s-au jucat Alex Murphy de la RoboCop (1987) și nu o TimeCop. Nu spun că acest lucru este rău, dar am fost în speranța Van Damme, va veni ca actorul sa proprie și nu ca altcineva. Cum am spus, deși, Van Damme e cool, atunci când el se luptă și el are, de asemenea, unele momente comice prea. Mi-a placut personajul lui Max Walker, m-am gândit că ar fi ceva mai original și nu un knock-off a unui alt personaj.

Server 2

Cautari online:

| filme cu vandam traduse in romana gratis (213) | timecop online subtitrat (23) | timecop 2 online subtitrat (18) | timecop online (17) | filme online vandame 2013 (15) | timecop online subtitrat in romana (12) | van damme filme online subtitrate (12) | film cu vandam tradus in limba romana (10) | filme gratis cu vandam traduse (1) | film cu vandam traduse (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com