The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 [2012]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 este al cincilea şi ultimul film din seria Twilight, ecranizând a doua parte a ultimei cărţi care continuă povestea cuplului Bella-Edward Cullen.

După ce Bella este transformată în vampir de către Edward cu scopul de a-i fi salvată viaţa, noi probleme şi noi legături amoroase apar din pricina lui Renesmee, fetiţa jumătate om, jumătate vampir. Bella descoperă noi puteri şi dă o nouă definiţie vampirilor nou-născuţi, intrigând unii dintre vampiri şi trezind admiraţia în rândul altora. Aceasta este în pericol din cauza marelui clan conducător Volturi, pregătit pentru marea bătălie.

Cu Condon Bill la cârma, primul-partea-a-de finala-au avut parte cu siguranta unele musca, iar unele de energie over-the-top aceste filme extrem de necesar, dar în cele din urmă ne temem acest film final va fi la fel ca liceul tau începerii: plin de fast, spectacol public grandios, o mulțime de oameni plictisitori vorbesc, la revedere, la prieteni care le-ați avut în ultimii patru ani, și un pic de gol în partea din inima ta în cazul în care un vampir twinkly-jupuite, un ursuz -încă-determinat fată, și un vârcolac flagrant bustul gol folosit pentru a locui, fie prin alegerea sau forța de marketing. Pentru Edward, Bella si Jacob: BFFs pentru totdeauna – racoreasca pe timpul verii! Filmul Anterior The TWhilight Saga: Breaking Dawn Part 1 online a fost anul trecut cam tot in aceeasi perioada. Acum partea 2 vine cu Bella transformata in vampir si cu fetita ei.

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

CD 2

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com