Red Dawn [2012]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Red Dawn online subititrat gratis din 2012 si filme HD online fara intreruperi. Red Dawn film online download, descarca si vizioneaza!

Cuvintele nu pot descrie cat de începe să îngrozitor acest film este. Nu este sigur dacă a fost menit să fie gravă sau o parodie care a mers razna. Acest film nu a putut termina destul de repede și faptul că ratingul său este așezat într-un 5 pe IMDb acum doar mi-a facut pierd o tona de respect pentru ratingurile IMDb.

Soția mea și cu mine nu se poate opri vorbesc despre cât de rău a fost acest film. Un grup de elevi de liceu terorizeze o întreagă armată Coreea de Nord, care pentru un motiv sau altul a preluat oraș mic Statele Unite ale Americii? WTF? Nu am putut opri din râs atunci când Coreea de Nord lider militar păstrat striga “Teroristii Wolverine sunt ataca …” Da – ai grija pentru aceste lunetisti de liceu (toate 5 dintre ele) terorizau artileria ta de tancuri și mii de soldați.

Nu am putut face up această complot film și nu pot înțelege în mod rezonabil modul în care orice regizor de film sau de studio ar putea veni cu acest lucru, să nu mai vorbim de fapt o comunice publicului. Acesta rușine întreaga industrie filmului.

Directorul de studio și ar trebui să fie interzise de la producerea de filme pentru viață.

Server 2 VK ( selectacti la calitate 350 daca este doar 240 )

Cautari online:

| filme parodii online (52) | red dawn online subtitrat vk (11) | filme parodi online gratis (10)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com