Mama [2013] filme online 2013

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Mama online subtitrat in romana gratis din 2013. Aceste filme online 2013 pot fi vazute cap-coada gratis la calitate DVD sau HD doar pe acest site.

Mama (filme online 2013)

“Mama” vine cu un pedigree fantastic. Acesta este produs de Guillermo del Toro, și regizat de Andy Muschietti, care și-a adaptat propriul său film minunat scurt “Mama” (2008, aveți posibilitatea să-l găsiți pe Youtube). Remorcă a fost, de asemenea, extrem de bine, astfel încât asteptarile mele au fost destul de ridicat, dar ele — au fost dezamăgiți.

“Mama” spune povestea a două fetițe, care sunt abandonate în pădure dupa ce a pierdut ambii părinți în circumstanțe tragice. Ele sunt găsite după 5 ani în condiții oribile: sălbatici și murdar, ele târăsc pe patru picioare și pentru a muta ca un animal. Toată lumea presupune că fetele au supraviețuit unui propria lor în pădure. Din păcate, faptul că nu este destul de caz. Și, atunci când unchiul lor și să le ia în tanti cu ei (ajutat de un psihiatru umbrite), adevărul iese înfricoșătoare.

“Mama” are o uimitoare efecte vizuale și oferă câteva suma promisă de temeri. Aceasta nu jongla bine echilibrul între suspans și salturi bruște, și aceasta este un film horror destul de plăcută, mai multe etape de mai sus film de groază media. Cifra incoerent care se misca cu viteza nenaturală (care a făcut filmul scurt celebru în primul rând) este straniu, înfricoșător, în stare proaspătă, și frumos în același timp. Truc de excesul de viteză-up mișcări pentru a crea un sentiment de ritm supranatural este utilizat pentru fetele prea (atunci când acestea se târască pe toate patru labe la viteze imposibile), și funcționează perfect.

Cu toate acestea, “Mama” nu va birui destul de originile sale — care este, un film scurt, care a fost întins la full-caracteristică lungime. În acest proces se întinde-out, unele adăugiri s-au făcut ca munca perfect (arc povestea fetelor lăsat singur în pădure, și a găsit într-o stare sălbatici), iar unele s-au făcut că pur și simplu nu funcționează deloc (titularul Povestea personajului de fundal este brânzos, psihiatrul se introduce pur și simplu ca o scuză pentru a explica parti ale parcelei, apoi repede respins). Ca multe orori, mama funcționează atunci când fiecare scenă este luată în mod izolat, dar nu funcționează ca un întreg, deoarece scenariul nu organizează destul de idee genială seminale într-un mod adecvat. Unii dialog este pur si simplu prea rău; unele caractere neamenajat; un complot răsucește forțată; unele explicații de fundal inutile și prozaic.

Cautari online:

| mama online subtitrat (34) | k filme subtritate www com net noi mama (15) | FILME GRATIS CARE POT FI VAZUTE GRATIS (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com