The Impossible [2012] Lo imposible

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

The Impossible film online gratis subtitrat in limba romana si filme gratis. Lo imposible, film din anul 2012.

Un alt premiere mondiale in mai multe simbolizează la Festivalul de Film de la Toronto International, cu speranța de glorie Oscar este, imposibil, povestea adevarata a luptei unei familii de a se reuni după ce a fost despărțit cu violență atunci când tsunami-ul a lovit plajă de soare înmuiate Thailanda în 2004.

Filmul Ewan McGregor si Naomi Watts ca cei doi părinți a trei băieți tineri care au fost în vacanță în Thailanda de Crăciun atunci când tsunami a devastat țara și a socat lumea.

Cu o condiție prealabilă set-up dintre personajele principale, tsunami lovește la începutul anului Impossible și pachete de un pumn incredibil. Pe măsură ce se blochează val prin zona de piscină hoteluri și mătură cei cinci membri ai familiei, privim în teroare ca Maria (W) si Lucas (Tom Olanda) lupta pentru a rămâne deasupra apei violent și în lungimi de arme de celălalt.

Odată ce apa stabilește, Maria grav rănit și Lucas a începe o călătorie de supraviețuire fără cunoștințe în ceea ce privește soarta celor care lipsesc trei membri ai familiei. Lucas este forțat să se maturizeze dincolo de ani săi și asistență în obținerea de mama sa la un spital pentru situații de urgență imediată și este cheia pentru scenele mai emotionale care încheie filmul.

Imposibilul este doar al doilea film realizat folosind noua tehnologie 3-D a sunetului (filmul este in 2-D) și secvențele crashing și rapid curge apă poate fi auzit, și aproape simțit, de-a lungul întregului teatru.

Atunci când nu sunt pe deplin absorbit în pățăniile personajelor noastre și emoțional legat de supraviețuirea lor, suntem bine respins de scenele grafice de distrugere corporale că sângele impregnare ecran. Directorul J.A. Bayona nu este străin de oribile make-up efecte ca el a fost geniul din spatele camerei pentru Orfelinatul (2007) și el nu ezită să spună aici. Unii membri ai audienței au fost observate de cotitură capetele lor în imposibilitatea de a ingera natura grafică a efectelor și puțini au fost observate chiar și ieșirea în timp ce scenele jucate în detaliu lung.

Datorită remorci, știm (în general), cum concluzionează filmul. Dar, la fel ca și Apollo, poruncitor lui Ron Howard, 13, JA Bayona încă ne ține la marginea locurile noastre chiar si cu un final care este atât de clară și adevărată a povestea originala.

Imposibil are sansa sa la un glorie Awards. Watts si McGregor scoate incredibil de scene emotionale si fizice și filme care se ocupă de tragedie din viața reală și spiritul uman care depășește aceste tragedii, de obicei, găsi favoarea cu alegătorii de atribuire.

Dar dacă este sau nu imposibil persoanele orice hardware placat cu aur nu ia departe de călătorie obositoare și emoțională care publicul va lua cu personajele lor. Imposibilul este cea mai bună reprezentare inca de tsunami-ul din Oceanul Indian și ororile pe care a reușit. Acesta este, de asemenea, una dintre cele mai bune filme care le-am vazut pana acum in acest an. Ambalate cu scene de teatru egale lacrimi și ororile grafice. Și, deși val este catalizatorul care propulsează complot, personajele sunt atât de puternice încât val mare care lovește statiune va fi greu lucru pe care îl mai aduc aminte.

Server 1


Server 2

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com