Death Race: Inferno [2013] – Filme online 2013

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Vezi Death Race: Inferno online subtitrat gratis din 2013. Filme de actiune si filme online 2013.

INspirat de Cursa lui Roger Corman Moartea cult clasic anul 2000, filmul este regizat de Roel Reine (Death Race 2, Regele Scorpion 3) și produs de Paul WS Anderson, Jeremy Bolt, precum și Mike Elliott (Death Race 2, ochi).

Filmul Luca Goss (Death Race 2, Hellboy 2: Armata de Aur), Danny Trejo (Death Race 2, Sons of Anarchy), Ving Rhames (Death Race 2, Pulp Fiction), Dougray Scott (Mission: Impossible II), Tanit Phoenix (Death Race 2), Fred Koehler (Death Race 1 & 2) și Robin Shou (Death Race 1 & 2).

Bonus caracteristici exclusive pentru Blu-ray:

Deschiderea supleant
Racing pentru moarte: Uitați-vă sub capota si in spatele roata de stele mecanice ale Death Race 3: Inferno. De la modele de motoare pentru a măsurilor de securitate puse în aplicare pentru a proteja șoferii, acest featurette va da benzină conduce o privire reală la masinile de Inferno Death Race.
Art. Imitarea de viata: Goldberg: perspectiva câștig de distributie si echipa pe caracterul Goldberg si actorul care-l joacă, Danny Trejo. Experiență de viață reală a ajutat Danny Trejo se referă la această poveste. Ca un copil a luat cu mulțimea greșit și a servit 12 ani la diferite închisori, inclusiv California, San Quentin.Ex-con se consideră a fi norocos să fi ajuns oa doua șansă la viață. Această a doua șansă a venit prin show-business.

Server 1


Server 2

Cautari online:

| filme online 2013 gratis (120) | net com-filmeonline 2013 (12)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com