Unbreakable [2000] Indestructibilul

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Se pare că acest film a luat un pic de caldura, cunoscut de mulți ca lui Shyamalan “cel mai rău” de film. Acesta este adesea scris off ca mișcare lentă, și răsuciți la sfârșitul anului ca neoriginal și plictisitoare. Am auzit oameni spun de muncă acționează și aparat de fotografiat a fost incomod și stătut și că turnare a fost de săraci. Mod destul de ironic, ca mai multe persoane încep să displace acest film, mi se pare mai mult să scadă în dragoste cu ea. Acest film are o multime de rulment personal cu mine, atât ca un student de psihologie și un iubitor de filme de artă și doar simplu. Mă simt ca și cum am luat acest film sub aripa mea, în timpul său de critici de ori, iar acum aș vrea să încerc și să arate tuturor exact ceea ce-mi place despre el atât de mult.

Shyamalan a arătat într-adevăr un accident vascular cerebral de stralucire prin obtinerea Serra să fie cineast lui și să se joace în jurul valorii de cu aestetics ale filmului. Nu știu cum sau de unde Shyamalan este obtinerea acestor baieti pentru filmele sale, dar îmi place cu siguranta stilul de fiecare cadru el scoici out. Serra a fost implicat cu predominant filme străine înainte de Unbreakable. Aceasta a fost primul său film american mare, și cred că trebuie să dau un credit de puțin pentru a Shyamalan pentru asta. Atingeți său unic și creativ într-adevăr adaugă la direcția. În conformitate cu “carte de benzi desenate”, tema de film, veți observa că aproape fiecare fotografie este luată ca în cazul în care sunteți în căutarea prin intermediul sau în între ceva. Ca și pătrate de o bandă desenată. Există, de asemenea, un filtru inchis, usor de culoare albastră folosite în cea mai mare a filmului. Acest lucru dă filmului un ton foarte îndrăzneață, dar straniu. Arătând că lumea poate fi un loc dur și înfricoșător, dar poate fi, de asemenea, s-au luptat și depășirea. Este evident că timp și efort a intrat în fiecare fotografie. Acesta nu poate pălmuiesc mulți spectatori în față la fel de strălucitoare, dar lovește într-adevăr un acord cu mine.

În ceea ce privește scorul, eu sunt mai mult decât dispus să susțină că acest lucru este, mâinile în jos, cel mai bun scor James Newton Howard din cariera sa de succes. Acesta este convingătoare și în plină expansiune. E foarte puternic, dar nu over-the-top și excesive. Pentru oricine cu coloana sonora, a verifica afară “Omul Orange” și “viziuni”. Acestea sunt două dintre cele mai puternice de la orice scor de film în jurul valorii de. Și subliniez cuvântul “puternic”. Da, el nu Hermann sau Morricone, dar greutatea emoțională și puterea emotivă de acorduri sale și a compoziției sale generale sunt doar dreptul de refrigerare.

Server 1


Server 2

Cautari online:

| indestructibilul online subtitrat (282) | film online indestructibilul (50) | indestructibilul online (34) | indestructibilul filme online (31) | filme online indestructibilul (25) | indestructibil film online (24) | indestructibilul (20) | unbreakable online subtitrat (19) | indestructibilul film online subtitrat (12) | film indestructibilul (11)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com