The Wrestler [2008] Luptătorul – filme HD

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Vezi filmul The Wrestler online gratis subtitrat din 2008 si filme Hd.

Luptatorul film online fara intreruperi la calitate High Definition.

Nu este o coincidență faptul că Mickey Rourke este responsabil pentru performanța revenire a anului, dacă nu deceniu. Viața lui Rourke și tumultuoasă paralel trecut Randy propria viață “Ram” Robinson, astfel straniu de aproape devine clar că nimeni altcineva nu ar fi putut juca vreodată acest rol. Caracteristică patra Darren Aronofsky este nu numai cea mai intimă, dar, de asemenea, sa realizat cea mai mare de până acum. Aronofsky oferă filmul său cel mai simplist, atât vizual și narativ și se încheie prin a crea un film care are mai multă profunzime și straturi mult decât oricare dintre filmele sale anterioare.

Totul despre viața lui Randy este într-o stare de degradare. El păstrează un corp care este pe punctul de a colaps, el nu și-a mai văzut fiica doar în ultimii ani, el este epuizat financiar, iar singurul lucru pe care-l aduce alinare în viață este același lucru pe care amenință să-l termine. Aspectul cel mai eficient de caracter Randy este faptul că, indiferent de ceea ce greșeli s-ar putea s-au făcut în trecutul său sentiment de regret este atât de puternică și autentică că este imposibil să nu-l ierte. Ca bătut în jos și singur ca Randy ar putea fi el niciodată nu pierde spiritul de lupta sau sentiment de speranță, indiferent de cât de puțin ar fi. Indiferent ce greutăți se confruntă cu Randy el niciodată nu se retrage și este admirabil curajos, chiar dacă a fi curajos nu ar putea fi cel mai deștept de decontare.

Pentru publicul larg, care au tendința de a găsi ridicolă wrestling profesionist și sunt rapid pentru a judeca ca o formă de divertisment, mai degrabă decât un sport va găsi un adversar mortal în Aronofsky. The Wrestler arată că în timp ce rezultatele meciurilor pot fi stabilit taxele fizice acești oameni să ia de pe corpul lor sunt adesea mai extreme și de lungă durată decât majoritatea celorlalte “respectabile” de sport. Faptul că Randy dă atât de mult de el însuși și este ridiculizat de pretutindeni la parcul de rulote în care trăiește la locul de muncă în timp ce el ține nu în ring, ne face empatica mai mult pentru a lupta Randy trece prin a încerca și să-l înapoi pe top. În general Wrestler este un studiu de personaj constant angajarea și convingătoare cu unele dintre cele mai bune actorie, scris, regie-am văzut în ultimii ani. Oh, și am uitat, ultima lovitura va lasa fara cuvinte.

Cautari online:

| luptatorul cu dinamita (27) | the wrestler online subtitrat (26) | luptatorul cu dinamita online (16) | filme online luptatorul (14) | film online luptatorul (11) | luptatorul film online (11) | luptătoru dinamită gratis (10) | filme online gratis subtitrate in romana luptatorul cu dinamita (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com