The Fifth Musketeer [1979] Al cincilea muschetar

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

În ciuda o distributie stelara, mușchetar a cincea rămâne doar o repovestire medie de Omul cu masca de fier, romanul lui Alexandre Dumas sequel la The Three Musketeers.

În mod ironic, în rolul de D’Artagnan îmbătrânirii este Cornel Wilde, care mi-ar plăcea să fi văzut în cele trei muschetari înapoi în a doua zi. Wilde, de fapt, a fost un campion garduri, el a fost pe echipa SUA olimpic înainte de a deveni un actor.

Nr poveste preliminar al nașterii de gemeni la Louis al XIII-lea si Anne de Austria. Ne întâlnim adult Ludovic XIV și Phillipe de Gasconia ca oameni maturi tineri. Phillippe a fost antrenat în artele militare de către tatăl său adoptiv D’Artagnan și a altor trei muschetari, Jose Ferrer ca Athos, Hale Alan, Jr. ca Porthos, și Poduri Lloyd ca Aramis. Louis și Phillippe sunt jucate de către Bridges Beau.

Asta pare a fi principala slăbiciune a filmului. Cred că Beau el însuși ar fi primul de acord că nu are elanul swashbuckling lui Louis Hayward, dar el, de asemenea, nu este la fel de bun Leonardo DiCaprio într-o versiune ulterioară. În ceea ce privește Regina Maria Tereza care ne vom întâlni ca Infanta Spaniei, Marie Kristel lipsesc, de asemenea, unele pasiune. Dacă aș fi fost nici una din aceste gemeni aș fi luat cu amanta regala Ursula Andress într-un minut parizian. Acum e plin de pasiune.

Rex Harrison și Ian McShane sunt o pereche de interesant duel de miniștri, Colbert și Fouquet, ambii făcut vie pentru favoarea lui Ludovic al XIV-, dar și în timpul domniei lui. McShane nu este la fel de viclean ca Schildkraut Iosif în 1939 Omul cu masca de fier. Harrison se pare preocupat ca el a fost de așteptare pentru salariul său de check pentru a șterge. Pentru foarte puține minute Olivia DeHavilland este pe ecran ca Regina Mama Anne de Austria, ea este complet pierdut.

Cinematografie este mare, ea este întotdeauna când Jack Cardiff o face.Filmul a fost împușcat în Viena, care arata aparent mai mult de 17-lea din Paris are acum. Dar Ken Annakin care face, de obicei, filmele care hohote de acțiune și aventură pare să nu fie în stare să mă aceasta să se ridice la ocazie.

Server 1


Server 2

Cautari online:

| al cincilea muschetar online subtitrat (1) | film fifth muskeeter online gratis (1) | film subtitrat întoarcerea muschetarilor (1) | the fifth musketeer online subtitrat (1) | tinerii muschetari 2001 online subtitrat (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com