Miracle on 34th Street [1947] – Miracolul de pe strada 34

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Este foarte ușor pentru a vedea de ce acest film a castigat premiul Oscar pentru scenariu acel an. Este foarte inteligent si are o multime de spus despre mai multe subiecte – cu modul de a crește un copil, modul în care o persoană de bun-simț se discutabilă tratate, cum sunt oamenii de afaceri lacomi, cum politica juca într-o sală de judecată .. și ce să facă tot ce naibii e-mail adresate lui Moș Crăciun!

Ei, de asemenea foarte matur în anumite moduri – Doris (Maureen O’Hara) este divorțat și mama lui Susie (Natalie Wood). Doris a ridicat Susie a fi foarte practice și să gândească pentru sine, dar ea a neglijat să învețe Susie un singur lucru – cum să fie un copil, atunci când sunt un copil. Introduceți Domnul Gayley (John Payne), un avocat luptă care se împrietenește cu Susie ca o modalitate de a cunoaste mai bine mama ei.

Doris lucrează la Macy și se organizează parada de Ziua Recunoștinței lor, atunci când Moș Crăciun le-am angajat este în stare de ebrietate. Într-un vârf de cuțit angajeaza REAL Kris Kringle să apară în parada. El sfârșește prin a fi un astfel de mare succes pe care el este angajat pentru a lucra la Macy, de asemenea,. El nu este angajat tradițional, cu toate acestea, și acest lucru vine la lumină atunci când a trimite un client (venerabilul Thelma Ritter), la un alt magazin! Lui Schoenfeld, spune el, are ceea ce ea caută. Apoi, el este auzit, de manager de magazin nu mai puțin, trimiterea la un alt client GIMBELS!

Nu vreau să dau departe orice mai mult, dar filmul este emoționant, dramatică și isteric – Doris pe telefon cu soția sa co-lucrătorilor, care a fost dat lichior prea mult, este în valoare de un milion de dolari numai. Ori de câte ori vreau să fac să râdă pe sora mea, să fac o imitație destul de decente de a spune ea “Alo?” De asemenea, pot să cânt melodia Kris cântă la fata de la Rotterdam .. fata care este atât de încântat că Kris pot comunica cu ea în limba ei. Susie aude acest lucru este încep să cred că ar putea fi Kris lucru real, și ea e o nucă destul de tare pentru a sparge, pentru un copil mic.

Server 2

Cautari online:

| miracolul de pe strada 34 online subtitrat (32) | miracolul de pe strada 34 online subtitrat gratis (16) | miracolul de pe strada 34 dublat in romana (2) | miracol pe strada 34 online subtitrat (2) | miracolul din strada 34 1947 online subtitrat (1) | miracolul din strada 34 1947 (1) | filme online subtitrate gratis in limba romana fara intrerupere miracle on 34th street (1) | miracolul de oe strada 34 natalie wood (1) | miracol pe strada 34 1947 (1) | Miracle on 34 street 1947 online subtitrat (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com