Kon-Tiki [2012]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Cum îmi place sa ma uit la istorie, spune ca aceasta! Ce talent atât în ​​scris și a face film este! Acest lucru este atât de important și de epic.

Aceasta este povestea uluitoare despre faimosul Kon-Tiki excursie trecerea Pacificul de pe un lemn de balsa-pluta doar pentru a demonstra acest lucru sa întâmplat în cele mai vechi timpuri, făcute de către factorii de decizie de mare Max Manus.

Excursie, luate pe baza unei idei de Thor Heyerdahl explorator, a fost complet ridicol și nimeni nu a crezut ca ar putea fi realizat. și cum ar putea o excursie ca acest lucru să fie spus mai bine decât prin el însuși, în Heyerdahl documentare făcute în timpul călătoriei.

Înapoi în 1947 aceasta a fost doar povestea lumea a vrut să se spună după război mondial 2 și bombardamentele atomice de la Hiroshima și Nagasaki.Filmul documentar de călătorie mai târziu a câștigat premiul Oscar (1951), iar cartea a fost tradusă în 70 de limbi, și a vândut lume mai mult de 50 de milioane de exemplare la nivel.

În cele din urmă vom ajunge pentru a vedea călătoria dramatizat așa cum ar trebui să fie. Iar rezultatul este cu adevărat un film uimitor și epic care deține două ore de explorator-ism, emoție și uimire. Cred că vom ajunge într-adevăr să-și imagineze cum a fost sa fie 6 persoane plutind pe o plută de necontrolat în mijlocul de nicaieri pentru mai mult de o sută de zile. Alezajul, venerație de descoperiri, teama de vreme, rechini și balene.Taxare psihologică, prietenia …

E o poveste grozavă și un film mare, care va face noi generații ridica cartea cu același nume, înainte de a viziona documentarul original. Frumos filmat, bine jucat, chiar și în jos pentru a Heyerdahl pronunția cuvântului incredibil de prost limba engleză. Nu toate sunt corecte. A avut loc o dezbatere în jurul valorii de premiera despre a face Herman Watzinger un astfel de caracter Wimpy, când de fapt a fost un Norwegain 100 m deținătorul recordului și un tip puternic, cu arata bine, dar scriitorii au considerat povestea nevoie de inima, si nu numai sentimentul chel și nebun -mai puțin tineri. Sunt de acord. Peste 100 de zile pe o pluta este de cel puțin 90 de zile de plictiseala.

Server 1


Server 2

Cautari online:

| kon-tiki online (14) | kon-tiki (2012) – filme online (13)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com