Kill Bill: Vol. 1 [2003]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Când am văzut Kill Bill pentru prima dată am căzut în dragoste cu filmul. Kill Bill este cu siguranta o adevărată capodoperă, cu o poveste clasică despre o trădare brutală și o vendeta epic! Patru ani după ce un glonț în cap la nunta ei, Mireasa iese din comă și decide că e timpul pentru razbunarii … cu o răzbunare. Turnare a fost excelent toata lumea a facut o treaba fantastica in locul lor, Uma a fost cel mai bun si nici alta actrita ar putea de luat locul ei. Membru meu preferat al echipei de moarte vipera este driverul Elle cel cu plasture pe ochi mi-a placut, de asemenea, tonul a fost fluierat în spital, mă întrebam cum că ți-a pierdut ochiul ei, care a fost explicat în Vol. 2. Ei nu au aratat fata lui Bill, în filmul care a ținut suspans pentru continuarea, care a fost o idee grozavă pentru mine, mai ales pentru că nu am știut ce actorul arăta ca înainte. Cele mai bune scene două sunt:

1. Secvența animat pentru că a fost o poveste diferită de film care a făcut-o stare de spirit potrivita pentru perspectiva. În general, este cea mai buna idee vreodată celelalte două filme le-am vazut cu secvențe animate sunt Lola Rennt-un film german & Karam un film indian și ambele dintre ele sunt toate filmele mele preferate de timp mai, precum și Kill Bill.

2. Lupta cu sabia 88s Crazy chiar înainte de răzbunare ei cu O-Ren-Ișei, pentru că a fost atât de neașteptat atunci când sute din ei a sărit de nicăieri gata de lupta. Am crezut că a fost de gând să fie simplă, deoarece Bill a fost principala țintă, dar sa dovedit a fi mai dificilă.

Principalul motiv pentru aceasta este una dintre preferata mea este că eu sunt un mare fan al filmelor Kill Bill răzbunare și oferă o perspectivă foarte profundă de exemplu, subiectul Ca Proverb klingonian vechi pe ecran înainte de film, care este “Răzbunarea este un fel de mancare cel mai bine servit rece” si cand Hattori Hanzo a spus că “Răzbunarea nu e niciodată o linie dreaptă. Este o pădure și ca o pădure este ușor să-și piardă calea ta. .. sa te pierzi … să uiți de unde ai venit în “. Este cu siguranta merita sa fie pe partea de sus IMDb 250 și Vol. 2 a fost, de asemenea, bun, dar nu mai bună decât Vol. 1.

Cautari online:

| kill bill 1 online subtitrat (390) | kill bill 1 online (107) | kill bill vol 1 online subtitrat (54) | kill bill 1 online subtitrat hd (43) | film online kill bill vol 1 (26) | filme online kill bill vol 1 (20) | kill bill vol 1 online (15) | film Kill Bill (15) | kill bill subtitrat online (13) | kill bill 1 subtitrare online hd (12)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com