Double Team [1997] Joc in doi

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Continuând tradiția de succes Hong Kong directori vor la Hollywood doar pentru a ajunge regie Jean-Claude Van Damme filme Tsui Hark vine cu “Double Team”. John Woo trebuie să fi ajuns norocos atunci când a plecat la Hollywood: Ringo Lam este de a face în continuare Van Damme filme, și Tsui Hark s-au întors la Hong Kong, după acest lucru și “Knock Off”. Nu am nimic împotriva Van Damme, dar el pare a fi un fel de proces-de-foc pentru orice regizor Hong Kong, cu ambiții de a face filme de acțiune de la Hollywood: Dacă un director de succes, el merge pe Dolph Lundgren și apoi la Hollywood acțiune (John Woo), în caz contrar se confruntă cu regizorul lipit cu Van Damme filme sau de a merge înapoi la Hong Kong.

Contra-terorist Jack Quinn (Van Damme) este de planificare pentru a pensioneze după o misiune de finală unghii Stavros mizerabil (Mickey Rourke). Misiunea merge incredibil de greșită: Stravos scapă, dar cumva fiul său este ucis în foc încrucișat. Out pentru răzbunare, Stavros rapeste gravidă Kathryn Quinn (Natacha Lindinger), iar singurul mod Jack poate salva este soția este echipa cu Yaz (Dennis Rodman) și kick-box drum spre un final fericit.

Vizionarea “Double Team online“, am crezut că a fost destul de clar chiar decât Van Damme, își dă seama că filmele sale sunt o glumă pentru toate, dar cele mai hardcore fani de acțiune. Australian spectacol de comedie schita “Full Frontal” (cu un nu-așa-celebru Eric Bana) a luat în mod regulat de la înjunghie Van Damme, pentru un an bun sau cam asa ceva (“SĂ râsete crackin la mine ARRRGGGHHHHH!?”), Atunci când în jurul valorii de coincidență “dublă “Echipa de ar fi fost eliberat. La nici un punct nu “Double Team” a face orice încercare de a fi luat ca un film de acțiune serioasă. Toate scenele de lupta sunt redate pentru râde, dacă numai o ușoară chicoteste. Van Damme ajunge pentru a lupta și de a folosi un tigru un cocs-mașină pentru a se proteja de o explozie. Tot într-adevăr se ridică pentru a fi este de 90 de minute de distracție acțiune.

În timp ce fanii regizorului Tsui Hark ar fi dezamăgit cu acest efort, ceva bun a venit de Hark lui durată scurtă de viață colaborari cu Van Damme: Sa dus înapoi la Hong Kong și regizat incredibil de minunat “Ora și Tide” (care nu au dispun de Jean-Claude Van Damme la toate).

Server 1


Server 2

Cautari online:

| joc in doi film (181) | joc in doi online subtitrat (65) | joc in doi film online (56) | joc in doi film online subtitrat (51) | film joc in doi (40) | double team online subtitrat (25) | filme vandame (23) | joc in doi film van damme (22) | double team online (17) | filme online joc in doi (16)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com