A Christmas Story [1983] Poveste de Craciun

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

O poveste de Crăciun este un film clasic de vacanță, care este foarte amuzant si distractiv. Acesta este un film care ar trebui să fie văzute de toată lumea, și poate fi văzut la televizor în timpul mulțumire și de timp de Crăciun. În cele mai multe familii, acest film este deja o tradiție pentru a viziona în fiecare an și asta pentru că are un lot minunat, caractere mari și actori credibile.

O poveste de Crăciun este vorba de o zi de mijloc familie de clasa medie intr-un oras mic din 1940. Filmul conține o familie medie a unei relații regulate soț și soție și doi băieți tineri. Cel mai mare de băieți se numește Ralphie (Peter Billingsley), care este vedeta filmului. Tot ce Ralphie vrea este de a avea un Crăciun perfectă conține cadoul perfect, un Red Ryder BB arma de carbon de acțiune. Acest lucru este tot ce pot gândi despre Ralphie zi și de noapte. Când Ralphie trebuie să scrie o temă despre ceea ce vrea de Crăciun, profesorul său răspunde cu el `vei trage ochi out”, care pare a fi singurul răspuns la el de-a lungul întregului film.

Ceea ce face acest film atât de mare este capacitatea de a se raporta la Ralphie cu problemele sale în întreaga film, cum ar fi faptul că doresc cadou una care toată lumea crede că ești prea tânăr pentru a avea și sunt în imposibilitatea de a obține. Acting-ul este foarte convingătoare și te face să crezi că acest lucru ar putea fi chiar tu în film.

Există unele părți foarte hilar în acest film, care, de asemenea, o fac foarte bine. Această scenă special conține, de asemenea, unele cu acțiune foarte ieftin, care, de asemenea, face amuzant. Ralphie are un vis despre obtinerea lui Red Ryder BB pistol și salvarea familiei sale de la o grămadă de ticăloși rele. În această scenă Ralphie se poartă alb sclipitoare costum de cowboy și el impusca jos ticăloși răi și salvează ziua cu arma într-un mod foarte realist.

Există într-adevăr nu a fost multa muzica, care pot fi comentate în acest film, doar că a fost tipul de muzică orchestrală, care a fost în perioada de timp de 40 de ani. Costumele în cazul în care o mare și convingătoare. De asemenea, am placut cat de reala au facut imaginea 40. Tu de fapt, cred că ar fi fost făcute în această perioadă de timp, ceea ce face filmul foarte autentic.

Mi-ar recomanda acest film pentru oricine care vrea unele rade de vacanta si ceva timp marea familie împreună. Mi-ar evalua acest film o din 9 din zece pentru că e atât de memorabil.

server 2

Cautari online:

| a christmas story online subtitrat (31) | cadoul de craciun film online subtitrat (27) | a christmas story 1983 online subtitrat (1) | poveste de craciun 1983 online subtitrat (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com