The Great Debaters [2007] filme online

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

“The Great Debaters online gratis subtitrat” este un film foarte bun.

Ea ne aduce aminte de ceea ce inseamna a fi excelent, pentru a candida la ceva bun, să iubim cu toată inima, și să strălucească.

Performanțelor, sau cinematografice, de îngrijire istoric, conducere sau ridicați tot ieșit din comun.

Și în obiectul său de dificil: tensiunea rasială și educație și descoperirea valorilor de către cele trei dezbateri tineri din Colegiul Wiley, unul dintre cele mai vechi colegii din America, acesta creează emoție reală și de interes.

Dar adevăratul motiv că aceasta este un film fin constă în faptul că este motiv sa în domeniul educației se află raționamentul, puterea, și dorința de a schimba istoria. Că învățarea constă nu doar în cunoaștere, ci, de asemenea, că în aplicarea cunoștințelor la o mai bună tine, lumea ta, și toată omenirea.

Punct foarte important al filmului este la final. Eu pot ierta glisare ușoară aici și acolo, pentru că finalul este magnific și explică ceva esențial despre istoria americană de finisaj său.

Dintr-o epocă în care bigotism, rasism, și comportamentul degradant a fost o normă mizerabil de a erei noastre în cazul în care valorile sunt nestatornice, în cazul în care amuțire jos nu are limite, si loc de gust puțin; “The Great Debaters”, iese în evidență ca fiind o poveste care stă împotriva tuturor de aceste lucruri.

Evaluarea spune totul: excelent.

Cautari online:

| the great debaters online subtitrat (19)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com