The Fugitive [1993] Evadatul

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

The Fugitive online gratis si subtitrat in limba romana fara intreruperi.

Pentru o bună “Chase” filmul, nu poți bate “Evadatul”. Nu toate filmele luate de la serialul TV reușit să-l facă pe marele ecran, cu un stil propriu si o poveste care merită spune. Spectacole în mod excepțional fine pe Harrison Ford si Tommy Lee Jones sunt cireasa de pe tort. Scorurile de poze de pe toate nivelurile: fotografie, muzică, editare, script și a performanțelor.Accident de autobuz / tren la start este o bucată de film spectaculos, care devine povestea off la un start bun în regim de urgență puternic. În timp ce sunteți de înrădăcinare pentru Ford tot drumul, așa cum în mod greșit medicul acuzat de uciderea soției sale, veți găsi, uneori, te în pantofi de detectiv viclean, quirky cu un simț al umorului (Tommy Lee Jones), care este neobosit în exercitarea lui.Lupta dintre urmărit și urmăritor este tema dominantă și se realizează off cu spirit mare și stil.

Ca absorbind ca orice drama de actiune din anii ’90. Aș fi fost fericit dacă Harrison Ford, precum și Jones, a câștigat un Oscar pentru serios si extrem de performanta fizica. Foarte recomandat.

Cautari online:

| evadatul online subtitrat (24) | evadatul 1993 film online subtitrat (1) | evadatul 1993 online cu subtitrare (1) | evadatul online subtitrat hd (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com