Real Steel [2011]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Real Steel online subtitrat gratis si filme online subtitrate

Un viitor-set poveste unde box robot este un sport popular şi centrat pe un promotor luptă (Hugh Jackman), care crede ca a gasit un campion într-un robot aruncată. Naştere în timpul său plin de speranţă la început, de asemenea, el descoperă că are un fiu de 11 ani care vrea să ştie tatăl său.
(Google Traducere)
Vezi filme online noi.Real Steel online gratis tradus in romana fara intreruperi.
Vizionare placuta de filme online 2011!
Ce Steel mică bijuterie Real ar fi putut fi. Ei bine, înainte de eliberarea sa, și înainte de toate detaliile complicate subiect a devenit cunoscut, aceasta suna ca un film inteligent, în care roboții sunt obligați să se angajeze în lupte brutale pentru divertisment de masterat lor umane. În cazul în care povestea ar fi plecat de acolo este lăsată la latitudinea imaginatiei, dar părea să aibă toate atuurile pentru a aclamat de critici, science fiction conștientă de sine. Produsul final diferit foarte mult de așteptările inițiale, cu toate acestea, și am rămas cu un gol, deși alternativă suportabilă fapt care ia determinat pe cei ca mine să întreb: Ce ar fi putut fi?

În viitorul foarte apropiat (2020, în conformitate cu regizorul Shawn Levy) arta umană a omului-la-om de luptă a devenit caducă. Un timp luptători au fost înlocuite cu roboți care fac treburile murdare în timp ce operatorii lor umane culege roadele. Charlie Kenton (Hugh Jackman) este un promotor astfel, recent, în jos pe norocul său și care nu trăiește pentru luminile strălucitoare, dar pentru a face bani doar pentru a supraviețui. În acest moment mai nepotrivit, el este obligat să aibă grijă de fiul său înstrăinat (Dakota Goyo), a cărui prietenie înfloritoare, cu botul un sparring depășită “numit Atom convinge pe Charlie să dea mare de timp o ultimă șansă.

Pentru un film care are scheletul pentru a se potrivi explorarea conceptul de calități umane în mașini, un Blade Runner la sau inteligență artificială, precum și (avertisment: pretentiousness înainte) tema “etica si morala a umanitatii”, de fapt, tot ceea ce face posibilul pentru a evita aceste subiecte în întregime. Speranțele mele pentru un astfel de film, dar au fost toate punctată cu turnarea unui copil-un semn sigur că povestea ar fi strict axat pe Max și relația lui Charlie, și, în acest sens, parcela pare inutil restricționat. Acest lucru duce la un inerent out-of-place scena în care Atom, singur înainte de o luptă mare, se uita fix într-o oglindă ca și cum ar pune la îndoială existența lui. Includerea sa în final cut este sigur de a fluiera deasupra capetelor publicului său țintă de pre-adolescent, in timp ce telespectatorii mai mature l-ar putea interpreta ca o încercare ieftină de a injecta unele inimii mult prea târziu în poveste.

Într-adevăr, sa familie de stare este cel mai mare dezamăgire a Real Steel. În prim plan este caracterizarea greșită a fiului lui Charlie, care este portretizat ca, în opinia mea, un copil răsfățat, care e atât de sigur de el însuși tot timpul ca o mica parte din tine vrea să-l vadă eșua. Copil ca pe o figură autoritate poate apela la cei de vârsta lui Max, dar diminuează realismul contrastante, curajos caracterului lui Jackman, și închide orice speranță de caracter, bazate pe realism în proces. Alte tentative de a vă rugăm să bărbat piața tween includ aluzii evidente la linii de jucării și jocuri video, precum și un asalt uluitor unei poziționări de produs, care devine mai mult decât un pic iritant în a doua jumătate.

Script-ul nu este dezastruoasă. Scriitorii se ocupa în clișee ocazional, dar nu destul de punctul în care amorțește mintea. Pe o notă mai negativă, scenariul nu permite un sortiment de piti-demne momente (pe care unii ar putea numi “inima-încălzire”, în funcție de perspectivă personală) care includ roboți de dans și introducerea de mai mult de un desen animat excesiv de caracter lateral, limitarea din nou nivelul de angajament se poate face cu acest film.

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| real steel online (11) | the art of the steal online subtitrat (10)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com