Predator 2 [1990]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Predator 2 online gratis subtitrat in limba romana din anul 1990.Nota Seria: Deși acest lucru este o continuare, nu este strict necesar pentru a viziona acest film, după prima. Am aproape întotdeauna să prefere pentru a viziona seria de film, în ordine, dar ca filmele Predator nu sunt construite ca capitole dintr-un roman, pot exista unele avantaje pentru vizionarea Predator 2 primul – și anume că Predator în sine este explicat mult mai bine in acest film , așa că ar putea ajuta telespectatorii să completeze backstory nedeclarată pentru primul film.

Amplasat într-un “viitor”, 1997 (filmul a fost lansat în 1990), suntem indicat o din Los Angeles care suferă de un val de căldură atât de montare și anarhie montaj. Locotenentul Harrigan Mike (Danny Glover) este o regula-rupere, scurt-temperat polițist centrul orașului. El lucrează îndeaproape cu Danny Archuleta (Ruben Blades), Leona (Maria Conchita Alonso) și transferul recentă Lambert Jerry (Bill Paxton), toate excentrici, în felul lor, și toate, dar la fel de regula Danny-rupere. Filmul începe cu o gasca de droguri columbian implicarea într-un schimb de focuri cu polițiștii. Poliția a gestiona în cele din urmă de a conduce defensiv le într-o clădire, dar atunci când în cele din urmă converg pe banda, se pare că cineva, sau ceva, altceva nu a terminat de locuri de muncă pentru poliție. Bandele de mai multe droguri sunt atacate, si se pare ca în cazul în care poate exista un fel de justițiar pe liber. Dar atunci când un secret echipa sarcină guvern, condus de Peter Keyes (Gary Busey), intra imaginea și ia măsuri din ce în ce impare, se pare că ceva chiar mai bizar poate fi responsabil (un fapt, de asemenea, dat afara de titlul filmului, este relația cu seria Predator, si evident fotografii care implică personajul titular la începutul filmului).

Pentru gusturile mele, Predator 2 este un exemplu care sparge trendul presupus că “continuările nu sunt niciodată la fel de bun ca predecesorii lor”. Cred că Predator 2 este un film genial, mai bine decât primul film de două puncte. Acesta este un out 10 din 10 pentru mine.

Să trecem la comentariile mai evidente out of prima cale. Ca o groază și SF de actiune înclinat crima, regizorul Stephen Hopkins și scriitori Jim și John Thomas au creat un fast-paced, de film incitant, viscerale. Acesta este un set de poveste împotriva anarhie și haos înmugurire este o gasca umplut cu mediul urban, și niciodată nu scade corespunzător Hopkins intensitatea filmului – am abia oprim pentru a lua o respiratie. În același timp că poate fi obositor pentru unii spectatori, iar ritmul rapid ar putea duce la o oarecare confuzie, oricine cu un gust pentru filme de acțiune ar trebui să-l iubească, plus genul-contopire se realizează fără o zgudui.

Cautari online:

| Predator 2 online subtitrat (21) | predator 2 subtritat in romana (2) | predator 2 onine subtitrat (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com