Jeepers Creepers 2 [2003]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Jeepers Creepers 2 online hd din 2003 si filme horror online.

Blocați într-un autobuz rupt în jos pe un drum de tara singuratic, un grup de sportivi de liceu și majorete sunt vizate de Creeper monstruos (Jonathan Breck), care are nevoie de părți ale corpului lor în scopul de regenerare. Dar nu a socotit Creeper privind tenacitatea de una dintre victimele sale anterioare (Ray Wise), un tată îndurerat care caută răzbunare pentru pierderea fiului său mai mic …

Deși artizanale cu precizie tehnică și efectuat cu entuziasm de către o distributie puternica a nou-veniților și veterani, acest sequel dezamăgitor sacrifică Undertow inimă emoțională a sale magnifice predecesoare Jeepers Creepers (2000), în favoarea mai mari și splashier set-bucăți. În timp ce este la fel de aspra si distractiv ca s-ar putea spera, este, de asemenea, un efort surprinzător convențional de scriitor-regizor, Victor Salva, cel mai bun a cărui operă (PULBERE, ritualuri de trecere, etc) a fost întotdeauna axat pe grupuri mici de personaje prinse în extremă situații. Aici, încercările sale de a încălțător probleme mult mai profunde în ceea ce este în esență un film floricele de porumb pare forțată și inconsecvente, și el se extinde preocupările sale narative prea slab într-o gamă largă de caractere interschimbabile: Elemente de homofobie și de rasism care împart inițial tinerii eroi – până la acestea sunt forțați să depășească diferendele lor, în scopul de a supraviețui atacului lui Creeper – sunt redate din ce în ce sens ca filmul progreseaza, până când acestea nu mai au nici o influență directă asupra poveștii mai larg.

Dar Salva este prea mult de un mester pentru filmul său de a fi o eliminare completă. Action / Horror set-piese sunt cu adevărat spectaculoase, și tabere Breck-l superb ca Creeper hidoasă, picaj din întuneric pentru a transporta victimele încrezători spre pieire lor. Lucrul în format domeniul de aplicare pentru prima dată în cariera lor respective (domeniul de aplicare reală, nu, ca Super 35 gunoi), Salva și de imagine Don E. Fauntleroy evoca o serie de imagini uimitoare de la bun început, o nuanță de multe dintre ele cu poezie vizuală: de aur lan de porumb, în ​​secvența de deschidere, în cazul în care victima filmului primul suferă o soartă îngrozitoare (un oribil cu adevărat set de piese); focurile de armă de la punctul de vedere din perspectiva Creeper, așa cum a coboară pe fuga pradă, și calm straniu a secvenței de închidere , care prevestește continuări să vină. Compozitorului regulat Salva lui, Bennett Salvay, oferă un teribil scor simfonic, cum nerușinat și înfricoșătoare, ca orice în ultimii ani, care servește pentru a stimula recurs filmului dramatic în termeni foarte clari.

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com