Inbred [2011]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Inbred online gratis subtitrat 2011 si filme online gratis

Este greu să scriu despre acest film. În primul rând, trebuie să recunosc, că eu cred că tipul a făcut acest lucru, este deosebit de amuzant în persoană. Foarte modestă și cu picioarele pe pamant, el este un tip puteți închide cu și vorbi. În ceea ce privește filmul lui, deși (aceasta în special), trebuie să spun, că nu am putut bucura cu adevarat acest lucru. Nu sa pupat cu filmul meu ca să spunem așa. L-am văzut la Frightfest prea (ca alți recenzenți aici) și, deși cea mai mare parte comentarii au fost pozitive, reacția mulțimii a fost împărțit în jos de mijloc.

E ca întotdeauna acest lucru cu un film care îndrăznește să fie diferit și nu-i pasă corectitudinii politice. Dar asta nu e carne de vită mea cu ea. Mi-a placut de fapt, tipul principal de rău a filmului. El are carisma si aduce destul de mult pentru rolul său. Din păcate, nu umorul directorul se reduce la, atinge destul de nimic (nu pentru mine asta este).

Intrigi care sunt la fel de slab ca noastre “bune” de caractere sau motivarea acestora. Tu nu sunt folosite de oameni fiind inteligent în aceste filme, dar nivelul de prostie indicat de către unele personaje de aici sfidează explicație … Nu încerc să-ți spun ce să se gândească la asta, dar sper că ai starea de spirit filmul nu trăiesc și poate să decidă pentru tine, în cazul în care este în valoare de timpul tau

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com