Against the Dark [2009]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Am fost intrigat de acest film si este premisa. Ai Steven Seagal vampiri de luptă, vreau să spun că ar trebui să intereseze singur orice fan martiale arte film, deoarece el nu a făcut nimic de genul asta inainte.Filmul, de asemenea, Linden Ashby, care poate deține propriile sale în filme de acțiune, cum ar fi Mortal Kombat. Dar în primele cinci minute de acest film m-am prăbușit înapoi la realitatea că acest lucru este 2009 și Seagal a fost retrogradat la piață direct-to-DVD. Acest film este bugetul atât de mică încât aproape tot filmul are loc într-un spital, care este plin de “vampirii”, deși ni se spune la un moment dat că acestea sunt mai mult ca mutanți. De fapt, ele sunt mai mult ca de o sută de figuranti de funcționare în jurul valorii de cu dinți ascuțite și sânge fals în jurul valorii de gurile lor.

Acest film este bugetul atât de mică încât face Jean-Claude Van Damme a lui direct-to-DVD filme blockbuster de vară arata. Linden Ashby si actorul veteran caracter Keith David petrec toate scenele lor strigau unul la altul într-un cort militar. Caracterul Ashby vrea să dea Seagal și vânători de vampiri lui timp pentru a goli de construcție și a obține supraviețuitori în timp ce personajul lui David vrea să-l distruge cat mai repede posibil. Dacă aceste scene au avut mai mult de o zi pentru a filma aș fi surprins. Serios, deși, dacă aș fi avut Linden Ashby si Steven Seagal, în același film, aș cel puțin să le aibă într-o scenă împreună, să nu mai vorbim de o scena de lupta. Ahh, scenele de lupta. Seagal plimba în jurul valorii de care deține o sabie pentru cea mai mare parte a filmului. Când el o folosește, e cea mai mare parte prim-planuri cu el se leagana la aparatul de fotografiat. El foloseste un tânăr de arme prea, dar e nimic special. El aruncă o mutanți câteva în jurul valorii de spre sfârșitul filmului, precum și, din nou, dar nu e nimic deosebit. Un membru al echipajului de vânătoare, care se află pe Gladiatori serialul american fura de fapt arată cât de acțiune merge. Scenele de actiune sunt de fapt destul de bun și singurul motiv pentru a viziona Lamă de acest om sărac. Cu toate acestea, nu este suficient pentru a recomanda acest film.

Cautari online:

| filme cu steven seagal online gratis subtitrate (90) | filme online gratis cu steven seagal (52) | filme cu steven seagal online gratis (35) | steven seagal filme online gratis (22) | filme steven seagal online gratis (20) | filme cu steven seagal (20) | filme online gratis subtitrate steven seagal (12) | filme de actiune cu segal subtritrat in romana (2) | filme cu segal (2) | filme cu stivan segale onlain (1)

You must be logged in to post a comment.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com