V/H/S [2012]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Inspiraţii regizori ai filmelor House of The Devil, The Signal, You’re Next şi I Sell The Dead aduc pe ecrane un amestec de supranatural şi sperieturi realistice, reuşind astfel să dea un aer proaspăt genului de horror cu laitmotivul materialului filmat, pierdut şi găsit.

Filmul este despre un grup de infractori, care a fost angajat sa gaseasca si sa fure o inregistrare neobisnuita dintr-o casa parasita. Acestia gasesc in schimb niste filme dubioase si de-a dreptul terifiante, care ii ingrozesc pe toti intr-un mod inimaginabil.

Am văzut multe, dacă nu, cele mai multe dintre aceste “găsite” imagini de filme. Multe, dacă nu cea mai mare, dintre ele sunt plictisitoare, nu înfricoșător și ridicol. “V / H / S” este nici unul dintre aceste lucruri (deși, ca o femeie am găsit “unele” parti de a fi “ridicol”, dar cred că e tot o parte din distracție aici). Acest film a tehnica, stil și înfiorător, povesti misterioase înfășurat frumos ca sushi! Daca esti ca mine, te-ai plictisit de ceea ce filmele de groaza, cei care s-au iau în serios, au devenit. Sunt mai mult în groază supranatural, dar asta le are pe toate. Am foarte recomanda acest film. Aceasta este ceea ce se întâmplă atunci când l-ai lăsat alți oameni încearcă să Hollywood! Iar pentru cei amatori de acolo (includ mine) să ia o lecție aici! Bună treabă!

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com