Conquest 1453 [2012]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

17000000 bugetul de dolari ar putea fi mai mare număr din film online turcesc luare a industriei, dar acest lucru nu face suficient sau chiar aproape de suficient pentru un film ca Fetih. Hotărând este mai mică, atunci cauza amator nu au de plată suficient pentru a angaja actori reali. Nave și lingvistice nu se potrivesc otoman epoca. Momentan nu sunt greșeli enorme chiar conflicte istorice. Asigurați-vă întreb dacă directorul consultat unele sau orice istorici. Scenele de luptă cu sabia sunt de nesuportat. Ulubatli Hasan nu are nimic de-a face cu a fi un otoman, nici un turc. Directorul încearcă să facă o replică a Aragorn pe care el nu reușește disperare. Pentru că, chiar dacă el a făcut-o cu succes, ar are din nou nici o valoare ca Ulubatli Hasan a fost un otoman, și Aragorn un erou ficțiune. Felul lui de a lupta nu seamănă cu tehnici de turci, el este doar în mișcare ca un samurai dezgustător de ieftină, cu părul Aragorn mai ieftin și tăiat barba. Acest director nu are nici un indiciu cu privire la caracterul chiar despre tinuta personajului. El ar fi putut cel puțin privit în orice carte de istorie și a obține un indiciu.

Cel mai rău a fost scena scena de sex ilegal, care nu are nici o modalitate de a se întâmple în viața lui Hasan.

Efectele vizuale sunt mai rele, atunci care sunt în Power Rangers, în special în scena în care nava se scufundă. A fost atât de rău că a fost scena am plecat de teatru. Și navele aflate în aceste filme HD nu sunt nave sultanul Mehmet a transportate prin țara pe care a fost considerat “imposibil” la timp. Acest transport a navelor de luptă din peisajul este unul dintre cele mai grele decizii luate de un lider dacă nu singurul, în istoria omenirii. Și efectul acestei decizii asupra oamenilor sau pe istoricii din acea vreme este complet ignorat în acest film. Sultan Mehmet Cuceritorul, înțelept, loial, care are mare evlavie este doar un copil arogant în acest film. Savant carismatic al Islamului, o mare Hodja Akșemseddin (numele său înseamnă “soarele de religie”) este din nou ignorat total.

Scena în care doi regi întâlnesc pe spinarea calului nu sa întâmplat în asediul, e de la KOH Ridley Scott Destul scris despre acest film online, ea nu merită să scrie despre. Directorul are doar scene editat de filme străine, așa că nu este un regizor adevărat, el este un editor de fals. I-am dat de 1 din 10, deoarece nu exista nici sistem de notare de mai jos zero în IMDB.

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com