Arbitrage [2012]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Magnatul Robert Miller (Richard Gere) este disperat să finalizeze vânzarea companiei sale către o bancă importantă înainte ca fraudele sale să iasă la iveală. Dar o greşeală neaşteptată pune în pericol tot ceea ce îşi dorea să realizeze: adoarme la volan în timp ce îşi duce amanta într-o escapadă de weekend si, în urma accidentului produs, acesta moare. Temându-se că afacerea lui este în pericol, Miller îşi coperă urmele, negând că are ceva de-a face cu accidentul. Efortul lui Miller de a reduce pagubele merge din rău în mai rău. Un detectiv agresiv nu îl scapă din ochi, debitorii îl caută, vînzarea companiei este în pericol, iar fiica lui se simte trădată de investiţia netransparentă a tatălui său.

Această Wall Street bazat pe drama este unul dintre cele mai inutile versiuni sau slab-programate în memoria recentă. Richard Gere joaca un zillionaire fond de hedging de codare sa isi vanda compania rapid. Ne afla în curând a împrumutat peste $ 400M pentru a acoperi unele pierderi pe presupuneri de piață rele, și are pentru a sigila afacere înainte de casa lui de carduri se prăbușește. Are, de asemenea, o familie poster f. el ignoră să boink o amantă fierbinte tineri. La începutul anului merge, un moment de tragedie adauga un alt strat imens de presiuni și urgente pentru a existentei sale.

Înainte de criza financiară din 2008, personajul lui Gere pot fi părut o figură relativ simpatic – un produs al mediului său, încercând să salveze afacerea si familia de la un fel de greșeli cineva ar putea face. El ar fi fost pictat ca o victimă a circumstanțelor. Chiar și afacerea ar fi fost minimizat ca par pentru acel curs în rândul clasei sale de constructori imperiu. Dar, după patru ani de Wheeling și se ocupă de astfel de mega-bogate manipulatori a distrus atatea vieti si economiile naționale, cu pierderi practic fără consecințe sau – cu siguranță nu condamnări penale – la oricare dintre ele, el e doar un alt nenorocit, atât profesional cât și personal.

Scriitor-regizor Nicholas Jarecki detaliază exprimate, cu un număr de caractere, care ar fi putut servit ca avatare pentru subseturi diferite de cei care au suferit în mâinile de Geres, sau a încercat să facă un lucru bun, în urma abuzurilor lor. Cu toate acestea, doar un singur caracter apare neatinsă – veți ști cine mă refer până la sfârșitul anului, dar explicații suplimentare ar submina orice bucurie s-ar putea deriva din acest film.

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com