The Nines [2007]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Gary/Gavin/Gabriel. Care e cel adevarat? Care e realitatea? Care e scaparea? “Cauta nouarii!” Ce sunt nouarii? Ei au creat totul.

3 filme scurte in care apare acelasi actor in roluri diferite dar uneori intercalate.

Așa cum m-am așezat în teatrul de ambalat Sundance uitam scena finală a lui John August, The Nines, am dezmembrat.Filmul a trimis frisoane jos coloanei vertebrale mea, și a durat în noapte.Scriptul a fost genial dincolo de orice am experimentat vreodata, dezvoltarea caracterului între cele trei părți disecant filmul a fost uimitor.Metaforic cravată-in-uri de curse lăsat mintea ta și filare dvs. imaginație. Nu a fost ironic, în sensul că aceasta a permis să contemple scenariile pe care tocmai dezvaluite. John August este un scriitor genial și deține el însuși magnific în fața industriei de film. Ryan Reynolds mi-a suflat departe și Melissa McCarthy a fost uimitor.Interacțiune caracter între ei și Hope Davis a reflectat asupra complexitatea structurii dialogului și scena.Filmul este rupt în trei secțiuni suprapuse, servind ca “acte”, care joaca intr-un sistem de complot care sfidează gândirea contemporană și conformist de scriitori scenariu zilele noastre.

Cel mai bine să vină de la Sundance din acest an … de departe. John August Meciuri Charlie Kaufman ca scriitor, și paralelele Michel Gondry ca un director El este remarcabilă în sine Filmul este unul să calculeze cu și sperăm că va lovi marile ecrane, dar dura sa autentică, aroma rare, independente.

Cautari online:

| the nines online subtitrat (22)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com