Red Lights [2012]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Misticismul și superstiția din Dincolo de întuneric pot oferi oamenilor speranță. Dacă există ceva dincolo de lumea noastră și această realitate, ceva ce nu putem vedea, atunci poate că există și o portiță spre un izvor de cunoaștere secretă la care nu au acces decât cei inițiați care pot oferi soluții la probleme care depășesc știința și pregătirea noastră.Bineînțeles în cea mai mare parte escrocii sunt aceia care fac apel la sentimentele noastre și la dorința de a cunoaște misterele universului.Ei însă nu fac altceva decât să manipuleze mulțimile prin talentele lor speciale.

Thrillerul supranatural Red Lights ne oferă perspectivă de a vedea cum stau lucrurile prin ochii unor oameni de știință sceptici. Dr. Margaret Matheson și asistentul ei Dr. Tom Buckley se folosesc de știință și raționamentul ei pentru a demonta miturile create în jurul fenomenelor paranormale și a demonstra că spiritiștii și clarvăzătorii, toți cei care pretind că posedă puteri și abilități supernaturale nu sunt altceva decât niște șarlatani.

Când celebrul medium Simon Silver reapare din anonimat după o lungă perioadă de retragere pentru a oferi oamenilor unul din cele mai spectaculoase și mărețe evenimente, Tom Buckley crede că are în sfârșit șansa de a demasca cea mai mare fraudă din lume. Totuși Margaret refuză ferm să îl ajute să facă o investigație cu privire la puterea și abilitățile paranormale ale acestuia. Tom pornește singur în cautarea adevărului și devine din ce în ce mai obsedat de dorința de a îl demasca pe Simon și a expune lumii întregi adevărul și anume că acesta nu este decât un impostor. Dar așa să fie oare?

Nu mă așteptam ca acest film să fie awesomeness că a fost. De Niro și Weaver au fost singurul motiv pentru care am vrut sa ma uit la acest film, dar mă bucur că am făcut-o!

Acest film atacă conceptul obosit vechi “este ESP real?” cu o nouă vigoare, idei noi și explicații. Nu este o singură lovitură de film este inutilă sau o “umplere” împușcat. Și nici unul dintre teatru “Scary Movie”, pentru a vă menține pe margine.

Ea are dreptul de linia de poveste, oamenii potriviți și scenele dreptul de a vă lua în cazul în care vrea să te ia, fără dramă suplimentară nu, că nu are unele răsturnări de situație inteligente.

Acesta este un “inteligent” film, nu se scrie totul pentru tine, te face să vrei să-l urmăriți cu atenție, astfel încât să nu pierdeți nimic. Toate în toate, una din cele mai bune filme HD thriller-am văzut.

Vă recomandăm complet-l uitam!Dacă vă simțiți ca și cum termenul de “paranormal” a fost pătată, gândul de director al îngropat de a lua o abordare mai puțin așteptat pentru a genului ar putea fi în valoare de interesul dumneavoastră. Relatărilor mai mult de un thriller pisica-a șoarecele și între Sigourney Weaver un Robery De Niro, ar putea fi mai mari segmente de public, care gravitează la misterele din prezentul document. Între timp, e bine să văd că Elizabeth Olsen a transformat inițial de hype Sundance într-o carieră ce în ce mai diversificare.

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com