Persuasion [2007]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

La varsta de 19 ani, Anne Elliot se indragosteste de tanarul ofiter de marina Frederick Wentworth. Din pacate, familia ei nu-l considera drept o partida potrivita si o obliga sa rupa logodna. Opt ani mai tarziu, cand il reintalneste, Anne isi da seama ca n-a incetat sa-l iubeasca pe Wentworth, dar nu e sigura ca el a iertat-o.

Au citit unele dintre comentariile anterioare am simțit că trebuie să sari la apărarea această producție extrem de placuta de convingere. După ce a văzut 1995 de adaptare BBC nu pot nega că această adaptare a fost făcut într-un stil oarecum diferit, totuși, că nu ia departe de plăcerea dobândită prin vizionarea această producție ITV.

Am citit toate 6 din romanele lui Austen și au citit mult mai critică literară în cazul în care munca ei este în cauză, astfel încât la fel ca multe alte persoane care au comentat pe acest filme online HD, nu mai am compara adaptări ale romanelor lui Austen la romanele sale reale. Prin urmare, nu pot avea niciun conflict cu această ultimă peliculă.

Acesta a fost abordată ca Rupert Penry-Jones si Sally Hawkins nu aveau pe ecran chimie, aceasta este într-un mod destul de adevărat, dar numai pentru că chimia lor este mai mult subevaluate, care este, în opinia mea mai mult în menținerea la perioada în care Jane Austen a fost scris. Eu nu sunt de acord cu multe comentarii jignitoare interimar de aproape toate exprimate. În opinia mea, ITV a venit atuuri cu acest exprimate și fiecare actor si actrita portretizat caracterul lor într-un mod care potrivit caracterul general al filmului subtitrat.

Din păcate, eu nu trebuie să fie de acord cu mai multe comentarii cu privire la activitatea camera de această producție, care a fost cu siguranță sub valoarea nominală, însă aceasta este singura mea plângere.

Deci, în ansamblu filmul gratis a fost cea mai plăcută, povestea în sine se spune în așa fel încât aproape am strigat la final! Sunt sigur că această adaptare a ajutat numai pentru a menține respectul pentru Persuasiune Austen și ei romane alte mari. Pentru că orice adevărată Austen-ventilator poate fi recunoscători.

Cautari online:

| persuasion 1995 online subtitrat (46) | persuasion online subtitrat (42) | persuasiune film online subtitrat (25) | persuasion 1995 film online subtitrat (17) | persuasiune 2007 film online subtitrat (1)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com