Android Apocalypse [2006]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

In viitor, supravietuirea omenirii va ajuge sa depinda de prietenia neobisnuita dintre un om si un android in acest thriller SF in regia lui Paul Ziller (Solar Attack). Android Apocalypse este incarcat cu multa actiune, o interpretare buna si efecte speciale cel putin la fel de bune, ceea ce il face, pentru fanii unor filme ca Cyborg si Solo, un film care trebuie vazut.

Ma asteptam putin, văzând Apocalipsa androizilor cum îngrozitor o mulțime de filme originale sunt SyFy. De fapt, în timp ce nu mare, Apocalipsa Android nu este așa de rău. Ea are o multime de defecte, pe care am simțit-au de gând să fie acolo.CGI a fost mai rău înainte și după, dar cu siguranta ar fi putut face cu mai multă claritate și credibilitate, ei au arata plat și fals-aspect. Sunt de acord, de asemenea, despre scenografie, ele nu arata rau si sunt aprinse decent, dar ei nu sunt autentice, atunci ar trebui să vedeți o închisoare, atunci ar trebui să vedeți, nu, ceea ce arata ca o fabrică.Scriere este destul de superficială și brânzos, și din nou nu se simte natural în modul în care aceasta curge, în timp ce povestea este structural subtire, cu o mulțime de puțin senzaționale acțiune și finale douăzeci minute au fost mult prea prea-o prostie pentru gusturile mele.

Cu toate acestea, este mai puțin întâmplătoare editare decât multe ori este cu SyFy, și muzica mai putin generic, de fapt, având un ton bântuie. Dar îmbunătățiri reale au fost cu personaje și acțiune. În loc de personaje stereotipe subdezvoltate, vedem de obicei, există o încercare de nobil și cea mai mare parte de succes pentru a da personajelor unele umanității și adâncime.Acting-ul este de multe ori bland, chinuit sau non-existente, am, de asemenea, nu a constatat că a fi cazul aici, conductorii sunt deosebit de simpatic. Deci, tot în toate, cu siguranta unul dintre filmele mai tolerabile IPB lui, deși acesta a fost încă lipsește.

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com