China Heavyweight [2012]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Are Yung Chang “China grea”, urmați formula underdog depasind toate obstacolele si castigand in final (cum este cazul cu acest gen)? Răspunsul este da, dar “China grea”, încă reușește să mențină o calitate unică. În primul rând, cele patru personaje principiu: Ye, Moxiang, Zhong și Yunfei sunt, spre deosebire de oricine a văzut în acest tip de filme online.

Acestea sunt definite minunat, iar actorii care le descriu sunt exprimate împotriva tipului și a rândul în performanțele cele mai bune lor. Atât Zhong Zhao și voi Xinchun sunt ca nu ați mai văzut înainte și care apar foarte natural pe ecran. Zongli El este reținut și superly Yunfei Miao face unul dintre cele mai bune opere ale sale intreaga sa cariera. Acestea sunt susținute de o serie de actori impresionante.

În plus față de performanțele minunate, departamentul de machiaj a făcut o treabă remarcabilă, în special prin Fan Liming arate vechi suficient pentru a juca Zongli și mama lui Yunfei. Zongli de fapt, se uita ani mai în vârstă decât Yunfei (atunci când, în realitate, el este cu un an mai mic) și că doar adaugă mai mult la autenticitatea.

Din secvența de deschidere, am fost sub impresia că “China Heavyweight online” a fost de gând să fie un film documentar de tip, dar trucuri Yung Chang și surprize publicului cu asta. Executarea lui este subtil, spre deosebire de abordarea tare care alti directori urmează de obicei.

Pentru mine “China Heavyweight 2012“, este mai mult despre legătura omului decât de sport în sine. Boxul este în mod clar o metaforă ca este titlul care are semnificații multiple. Chiar dacă el a fost lăsat în mod constant în jos de familia sa, a ales Zongli pentru a le da o șansă și le-au de partea lui. Chiar dacă nu este de acord Yungsuen implicarea Zhong și Dicky in cariera lui Ye, Dicky încearcă să-l convingă că el știe că nu veți avea o șansă fără el de partea lui. Chiar dacă Zhong și ChunXhi nu văd cu ochii lor, există o acceptare tăcută între ei pentru ca ei stiu ca are nevoie de Yunfei pe amândoi.

Sunt foarte încep să aibă mai mult respect pentru Yung Chang pentru producerea de pietre ca aceasta (în plus față de unele uimitoare TV-serie cum ar fi “The Hunters fructe”, “Up Yangtze” și “Piața de pește”) și a creșterii sale ca actor este, evident, rezultă (trebuie doar să evite ca burta “Home Last Train”, la toate costurile).

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com