Cassadaga [2011]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Cassadaga este un film american independent regizat de Anthony DiBlasi.

In centrul actiunii se afla personajul principal, Lily Morel interpretat de Kelen Coleman, care incearca sa depaseasca un episod tragic al vietii, moartea surorii ei.

Dorind sa-si contacteze sora moarta, Lily participa la o sedinta de spiritism, unde ia legatura cu altceva, spiritul unei femei ucise, moment in care viata incepe sa i se destrame.

M-am uitat azi așteaptă foarte puțin. Eforturile recente de groază nu au fost distractiv de mult, dar m-am gândit mi-ar încerca acest lucru. Am fost de fapt fericit distrați tot drumul prin.Filmul a reușit să evite ciudat fi, care ar fi fost un pericol, cu un teren ca aceasta și a avut momentele sale înfiorător. A fost un pic deranjant în anumite domenii, de asemenea, fără a fi prea gratuit. Toate în toate un film de divertisment oferi destul de mult ceea ce am vrut. Porumb de divertisment pe bază de groază evitarea, fără sfârșit fuga și împiedicare peste pentru nici un motiv aparent și o eroină fără minte urle. Tot în exercițiu a fost destul de bun și doamna joc Lily a acționat bine de-a lungul. Ea este o fată foarte frumoasă și ușor de pe ochi, dar din fericire, poate acționa cu ea, spre deosebire de multe orori similare. Ei bine, merită văzut.

Cautari online:

| cassadaga online subtitrat (1)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com