War of the Dead (2011) Film cu zombie horror

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

War of the Dead online subtitrat si filme horror on-line

GEN: Actiune / Aventura / Horror

Durată: 86 minute

Actorii: Andrew Tiernan, Mikko Leppilampi, Samuel Vauramo

Nota Film: 4.1

Rezumat Translare:

Un pluton de soldaţi britanici, americani şi finlandeză vin cap la cap cu neoprit zombie-cum ar fi soldaţi. Ajutat de un mormăit rus acestea trebuie să lupte pentru supravieţuire.

În ciuda unor Războiul de peste folosit efecte slow-motion şi unfitting de sunet a directorului Moarte Marko Mäkilaakso ofera filmul “zombie”, un minunat atmosferic al doilea război mondial de acţiune.

Filmul nu are ritmul, trecerea de la o locatie la alta prin intermediul Bunchere, şanţuri, puţuri de aer, păduri şi acolo o multime de arme de joc şi de lupte. Efectele sunt modeste şi bine executate, precum şi seturi sunt perfect îmbrăcat, Shoot locaţia îi conferă un avantaj. Scriitori şi Mäkilaakso Barr B. Potter, includ unele distinctive zombie-o casă goală sub asediu, un cimitir, fotografii la cap, dar antagonişti ai împărtăşi mai mult cu 28 de zile / Weeks Later este infectat şi tema Outpost lui. Războiul din morţi extinde nazist super-înger de soldaţi suplimentare, inclusiv unele în mişcare rapidă, experimental ascuns, poştă şi de infectate de soldaţi.

Amintind de buncăr, ceas Moartea, Dog Soldiers şi mai sus pentru a numi câteva aceasta ultima plus, include câteva mari actori uzate, inclusiv în căutarea Antti Reini, de încredere şi talentat Tiernan Andrew (care, de asemenea, a jucat în Bunker), ca Capitan Martin Stone. Spectatori din Marea Britanie poate recunoaşte Bill ITV – Mark Wingett. Sprijinirea conduce Samuel Vauramo ca Kolya emoţional şi Leppilampi Mikko ca locotenent Laakso sunt destul de eficiente. Notabil este singura femeie Magdalena Górska şi Jouko Ahola care este perfect in rolul super-soldat căpitanul Niemi.

Este lipsit de presimţire că se simt lent sinonim cu filmele zombie în încercarea de a fi original. În plus, amestecul de genuri nu funcţionează, precum şi pentru această acţiune predominant WW2, chiller cum ar trebui din cauza script-ul subţire. Cu toate acestea, este o bucată solidă de divertisment dotat cu acţiune şi un final obligatoriu nihilist, cu o poftă de mâncare.

Vezi War of the Dead online gratis

Trailer

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| filme cu zombi (189) | filme cu zombie (42) | filme de groaza cu zombi (41) | film cu zombi (37) | Filme Cu Zombii (30) | filme cu zombi 2013 online (26) | filme cu zombi 2013 (24) | filme cu zombi online gratis (17) | filme online gratis cu zombi (13) | filme online de groaza cu zombi (13)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com