The Boy in the Striped Pyjamas [2008]

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Ofiţerul SS Ralf (David Thewlis) şi soţia lui, Elsa (Vera Farmiga), se mută de la Berlin la ţară cu copiii lor, Gretel (Amber Beattie) de doisprezece ani şi Bruno (Asa Butterfield), de opt de ani, după ce Ralf este promovat comandant al unui lagăr nazist. Bruno se referă la lagăr ca “out-with”, deşi mai târziu în film, sora lui afirma că pronunţia este incorectă, ceea ce lasa impresia că lagarul ar fi Auschwitz.
Fiindu-i interzis sa iasă din curtea din faţă a casei, fără prieteni, Bruno duce dorul companiei si aventurii. El scapă în cele din urmă prin fereastra magaziei din curtea din spate a casei, explorează prin pădure, şi ajunge într-un final într-un colţ izolat, nepăzit al lagărului de concentrare, pe care el l-a crezut a fi o fermă. Acolo, el se împrieteneşte cu Shmuel (Jack Scanlon), un băiat de aceeaşi vârstă cu el. Bruno se întoarce des, aducându-i lui Shmuel mâncare şi se joacă cu el dame prin gardul de sârmă ghimpată. Shmuel îl face pe Bruno să realizeze treptat că oamenii din tabără nu sunt fermieri cum credea; el îi spune lui Bruno că el şi familia sa au fost închişi, şi obligaţi să poarte pijamale “cu dungi”, pentru că sunt evrei.

Logodnicul meu si am cumparat bilete pentru o proiecție specială a avansat acestui film in timpul Festivalului de Film de la Carnegie Dunfermline, Fife. Nu am dat seama, dar am fost unul dintre primii oameni să-l văd. Voi încerca și să nu-l strice și să păstreze comentariu este foarte simplu si drept înainte.
Filmul este în principal împușcat prin ochii lui Bruno jucate de Asa Butterfield crescut în război timp Germania în timpul Holocaustului. După mutarea la voința armatei germane, filmul apoi se concentrează asupra prieteniei dintre Bruno și Shmuel (Jack Scanlon). Eu se va termina acolo ca eu nu doresc să strice restul filmului.

Punerea la o parte faptul că toată lumea are un accent perfect limba engleză (pe care nu o facă dificil să le urăsc la început), în cinematice, sunet, editare și mai presus de toate acțiune sunt un credit pentru industria de film britanic.
Asa Butterfield este actor tanar bine și eu sunt sigur că vor fi destinate pentru lucruri și mai mari în viitor.

Așa cum am menționat mai sus, nu voi da nimic departe, dar eu va spun ca aceasta este prima dată când am fost la Cinema și toată lumea stătea liniștită chiar până la sfârșitul a creditelor.
Vă rugăm, vă rugăm să consultați acest film. Acesta va rămâne cu tine pentru o lungă perioadă de timp.

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| malcolm x online subtitrat (28) | the boy in the striped pyjamas online subtitrat (24) | k filme subtritate www com ro onlaine caile detinutului (17) | baiatul cu pijamale in dungi film online subtitrat in romana (1)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com