Logan’s War: Bound by Honor online 1998 – Jack Norris

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Logan’s War: Bound by Honor online subtitrat si filme actiune on-line

GEN: Actiune / Drama / Thriller

Durată: 95 minute

Actorii: Eddie Cibrian, Chuck Norris, Joe Spano

Nota Film: 5.2

Rezumat Translare:

Am fost mereu un mare fan al lui Chuck Norris, dar când am văzut acest film aproximativ 2 ani în urmă, am fost pur si simplu departe de combinaţia perfectă de bine coregrafia martiale-arta de acţiune, cascadorie de muncă, şi secvenţe teribil de formare. Este încă fascinează-mi recunosc now.I că filmele sale au alte poveşti de lame de exploatare, şi, deşi există elemente de brânză şi de porumb în aceasta de asemenea, până la sfârşitul anului nu veţi mai îngrijire. (asta e, dacă vă plac filmele de acţiune)

Deşi povestea este simplă, ea este tratată cu foarte eficient, în care băiat, Logan, a cărui familie a fost ucis când el era încă un copil, merge sa traiasca cu unchiul lui Jake (Chuck Norris). Găsirea că Jake folosit pentru a fi un luptator de clasă mondială, el învaţă cum să lupte, şi după aderarea la rangeri armata, lumi mai bune, apoi urmăreşte răzbunarea împotriva oamenilor care ia ucis familia lui.

Deşi Chuck este în său târziu 50 în acest film, el arată off unele miscari pe care mulţi bărbaţi, în prim-lor, nu ar putea scoate, şi vă pot doar să aplaude când veţi vedea cum a termina pe un tip într-o maşină de la sfârşitul anului. ( “nu voi spune mai mult, cu excepţia faptului că cascadorie este similar cu 1978 de groaznic şi inferior” Baieti buni se îmbrăca în negru “)

Vezi Logan’s War: Bound by Honor online gratis

Trailer

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| razbunarea lui logan online subtitrat (53) | razbunarea lui logan (17) | razbunarea lui logan online (15) | rezumat razbunarea lui logan (12) | logans war bound by honor online subtitrat (1) | razbunarea lui logan chuck online subtitrat in romana (1) | razbunarea lui logan film online subtitrat hd (1) | razbunarea lui logan online subtitrat hd (1)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com