Filmul Mongol online (2007)

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Mongol online subtitrat

GEN: Biografie / Drama / Istoric

Durată: 93 minute

Actorii: Tadanobu Asano, Amadu Mamadakov, Khulan Chuluun

Anul: 2007

Rezumat Translare:

Surprinzător, numele şi persoana lui Genghis Khan, în Serghei Bodrov lui “Mongol”, o drama mare, a lui Shakespeare despre această cifră seminale în istorie, nu apar până la sfârşitul foarte de epic de două ore. În schimb, vom vedea Temudjin, omul încă de a deveni (post-mortem) Khagan (Împăratul), a ceea ce avea să fie pentru mai multe secole cel mai mare imperiu din istorie adiacent. Dacă Bodrov completează preconizate două capitole suplimentare de poveste sau nu, “Mongol” este pe cont propriu ca o capodoperă.

Contrazice de Vest (şi rusă), imaginea lui Genghis ca cuceritor monstruos, munca Bodrov este influenţat de Lev Gumilev “The Legend of the Black Arrow” şi se bazează pe “Istoria secretă a mongolilor”, 13 contul secolul mongolă, necunoscut până la re-apariţia în China, 700 de ani mai târziu. Pentru un regizor, care a învăţat la şcoală doar despre ororile din Rusia a 200 de ani de subjugare mongoli, de a lua o “vizualizare mai mare” este un act remarcabil.

Spre deosebire de Omar Sharif, în 1965 Henry Levin, “Genghis Khan”, sau Sorimachi Takashi în Shinichiro Sawai este dezamagitor 2007 “la capetele Pământului şi Marea”, Tadanobu Asano, în filmul lui Bodrov este strict Temudjin nu, marele Khan. El a trăit 1162 – 1227, şi “Mongol” acoperă perioada cuprinsă între 1171 şi începutul de unificare a triburilor mongole în jurul rândul său, a secolului.

De fapt, copilul Temudjin spookily puternic (Odnyam Odsuren) domină prima parte a filmului, în curs de încercări şi necazuri, care fac viaţa copiilor abuzaţi şi în pericol Dickens “arata ca un picnic. De la vârsta de nouă ani în 30 de ani, Temudjin a fost orfan, vânat, închis, sclavi, şi în mod constant ameninţată de dispariţie. Literalmente singur în peisajul vast (strălucit fotografiata de Rogier Stoffers şi Serghei Trofimov), Temudjin scapă moartea în mod repetat, uneori aproape misterios.

“Mongol” este uriaşă – cu perspective nesfârşite şi scene epice mulţime, chiar fără efecte speciale -, dar Bodrov păstrează setarea doar că, niciodată nu defilat vizuale de dragul lor. Filmul este despre oameni, si distributie este magnific. Asano faţa şi ochii reţin atenţia, sentimentele şi de a face experienţa privitorului simultane de a cunoaşte caracterul el joacă şi de a fi avut loc la o lungime de braţ. Bodrov şi Asano scape de toate cele multe capcane la Hollywood în a face o epopee – pe care îl prezintă nimic usor, previzibil, banal. Termenul “Shakespeare” este folosit aici voit.

Actorii mongole sunt senzaţionale: Khulan Chuluun este luminoasă ca Borte, soţia Temudjin lui; Borte de 10 de ani de sine, fata care alege Temudjin, apoi 9, în timp ce el crede că el este cel care face decizie, este de neuitat, chiar dacă Numele este greu să ne amintim: Erdenebat Bayertsetseg.

Vezi filmul Mongol online gratis

Trailer

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| mongol online subtitrat (49) | mongol film online (34) | mongol online (26) | filme rusesti subtitrate (18) | filmul mongol online subtitrat (18) | filme online mongol (18) | film online mongol (17) | filme istorice rusesti online subtitrate (14) | genghis khan film online subtitrat (10) | mongolii subtitrat (3)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com