Danny the Dog (2005) Filme de actiune cu Jet Li

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Danny the Dog online subtitrat

GEN: Actiune / Crima / Drama / Filme subtitrate

Durată: 103 minute

Actorii: Jet Li, Bob Hoskins, Morgan Freeman

Anul: 2005

Rezumat Translare:

Dacă eu sunt mereu sceptic de Jet Li vorbitori de limbă engleză filme online gratis subtitrate in romana, e pentru un motiv bun. Ei sunt, de obicei, rahat. Prea de multe ori, el a fost fie puse în mâinile directorilor de incompetenti care nu a putut în mod corespunzător de film sau pentru a edita abilităţile sale impresionante de arte marţiale şi / sau el a facut echipa alaturi de o distributie care include un rapper prea multe. De asemenea, nu a ajutat faptul că aceste filme au fost prost scrise şi a acţionat, în caz contrar pentru a lucra fie ca un exemplu pentru mută Li sau carisma. Deci, totul este mult mai satisfacatoare Unleashed care trece prin intermediul tot timpul de rulare, fără a ceda la nici un singur din aceste defecte.

Jet Li stele ca Danny, un om pe deplin dezvoltat, cu mintea unui copil, care este un sclav literal / PET pentru Bart (Bob Hoskins), un mafiot din Glasgow, care păstrează Danny într-o cuşcă şi se foloseşte de el ca o formă de “persusasion” pentru cei care-l datorezi bani. Ca un câine, Danny poartă un guler, timid si aparent prost ori de câte ori se strîngea în jurul gâtului său, ci un ucigas feroce dupa ce sa dezlănţuit.

După un incident cu un alt penal, Bart si Danny sunt plecat pentru morţi, lăsând o rănit Danny să se târască într-un depozit unde este luat sub aripa de amabilitate orb tuner Sam pian (Morgan Freeman), şi fiica vitregă a lui, Victoria (Kerry Condon). Pornind de peste cu o tabula rasa, Danny vine să se bucure de noua sa viaţă şi de familie iubitoare, nu mai este ceva de violenţă sau cruzime el trebuie să se confrunte de zi cu zi. Dar soarta mâinile-i un turn ghinionist atunci când el este obligat să se confrunte cu Bart, găsirea de nici o alegere, ci de a da, în partea sa violentă ultima dată.

Premisa filmului, ca de un om violent a găsi o viaţă mai bună, nu este nimic nou, dar rareori am văzut de la premisa simpla, dar eficienta livrate atât de bine şi cu inima, cum ar autentic. Spre surprinderea mea imens, aceasta este performanţa lui Jet Li, care ancore de film, ne arată o parte de nevinovăţie corupt şi copil-ca entuziasm, care este dulce, mişcare, şi uneori chiar destul de plin de umor. De transformare şi de maturitate fizică Danny suferă este interesant, şi este de a nu în mică măsură a performanţei lui Li, care sperăm că Danny poate pune viaţa în totalitate de fostul său chiar şi atunci când ştim că vom prinde inevitabil cu el.

Li este înconjurat de o distributie fantastica cu mare actori Morgan Freeman şi Bob Hoskins trăgând propria lor greutate. Freeman oferă ca întotdeauna, joaca figura autoritatea de amabilitate cu firma, dar hotărârea blând. Hoskins este over-the-top, dar corespunzător, astfel încât Bart, care suntem destul de sigur că este gunoi completă, dar nu se poate respinge faptul că el deţine Danny într-un anumit respect, şi că el poate fi de fapt singura persoană în Bart lumea are grijă de, rasucite toate acestea, o manieră de a alege să-l arate. Relativ nou venit Kerry Condon este drăguţ şi atrăgătoare, deşi ea ar putea fi la fel de uşor mi-a câştigat peste cu zambetul mare de ei.

Ca un film de acţiune Kick-Ass, Unleashed este superb. Raportul de acţiune pentru povestea ar putea fi un pic mai mică de hardcore de arte martiale dorinta de fani, dar nu e nici o problema in fiecare fateta a parcelei sustine scenele de lupta, oferind în fiecare bătălie un curent palpabil şi care stau la baza de emotie, care se adaugă la fiori de spectacol . Şi acest lucru este spectaculos de acţiune, fiecare lupta scenă, mai ales secvenţa de deschidere brutală şi palpitant, aproape emotional epuizante punctul culminant-este extrem de filmat şi editat, subliniind înţelepciune abilitatile naturale Li în favoarea rapide de reduceri şi wirework. Există câteva cazuri de Matrix-stil de mişcare lentă, dar utilizarea de rezervă este în avantajul filmului. Exista chiar si o scena de lupta extraordinara intr-o baie mica, care outdoes acum o scenă similară în Matrix.

Vezi filmul Danny the Dog online gratis

Trailer

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| filme cu jet li (367) | filme cu jet li online (118) | filme cu jet li online gratis subtitrate (95) | filme online gratis subtitrate cu jet li (78) | filme cu jet li traduse in romana (68) | filme cu jet li online gratis (62) | danny the dog online subtitrat (50) | filme online gratis cu jet li (50) | filme jet li online (34) | matrix 4 online subtitrat (32)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com