Be Cool (2005) – filme HD

film onlineFilm Online TrailerTrailer ComentariiComentarii

Be Cool online subtitrat

GEN: Crima / Comedie / Filme HD

Durată: 118 minute

Actorii: John Travolta, Uma Thurman, Dwayne Johnson

Nota Film: 5.6

Rezumat Translare:

În continuare până în 1995, a lui “Get Shorty”, John Travolta este tot o fanfaronadă şi-garnituri, reia rolul lui Shylock / producator de film Chili Palmer. De data aceasta în jurul valorii de, Chili abandoneaza industria de film nestatornic pentru lume, tot aşa-stabil de muzică, într-un efort de a descoperi senzaţia următoarea pop mare şi, astfel, a salva pe frumoasa lui Edie (Uma Thurman), suferind de discuri indie. Când Chili ia o cântăreaţă promitator tanar (Christina Milian), sub aripa lui, cu toate acestea, el se găseşte în apă fierbinte cu un mogul wannabe gangsta / (Vince Vaughn), un bodyguard gay (Rock), şi o mulţime de mafioţi ruşi. Cu o recompensă pe capul lui şi timpul se scurge, Chili îşi dă seama că este doar un mod de a veni pe partea de sus: “. Be Cool”

Aceasta a fost o comedie. Şi cu comedie vă permite pentru prostii.Prostii face ne radem. Cu toate acestea, comedie în acest film a fost clichéd. Nu a fost un alb negru tip actiune, un actor aspirant gay, producătorii de înregistrări şi umbroase rapperi criminali. Desigur, John Travolta a dansat cu Uma Thurman. Contorizarea filmele lui John Travolta nu danseze inch Şi să boot-eze, Cedric The Entertainer nu a fost amuzant. Mă doare. Publicul Primele de introducere a trebuit să Chili Palmer a fost unic. Dar, în continuare, am ştiut deja de Chili rece ca gheata, nu prostii abordare de management de proiect.Singurul lucru pe care am avut de nerabdare sa a fost exprimate de sprijin imens, dintre care majoritatea au fost incredibil de dezamăgitoare. Eu nu am de gând să spun că a fost total unfunny. Am râs. Dar, de asemenea, am plans. Am plans. Este strict un joc cu numere. Pune 75 de oameni în distribuţie şi cineva este obligat să te fac să râzi. În ceea ce priveşte destinaţiile de plasare de produse complet insultătoare, nota la producătorii de la Hollywood, publicul nu ar trebui să ştiu.

Mă simt rău acum. Apoi, din nou, eu nu fac. Am spus deseori că sequel nu sunt niciodata la fel de bun ca primul. The Godfather II, sunt excepţia, nu regula.

Vizioneaza filmul Be Cool online gratis

Partea 2

Trailer

Filme Online Gratis cu subtitrare in limba romana.

Cautari online:

| be cool online subtitrat (163) | be cool online (30) | be cool online subtitrat hd (17) | mister cool online subtitrat (13) | bee cool online subtitrat (2) | be cool online subtitrat in romana (1) | be coolonline subtitrat (1)

You must be logged in to post a comment.


Filme online gratis, subtitrate in limba romana fara intrerupere pe Filme-Net.com